Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi

Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi, Antalya şehrinde hizmet veren öncü sağlık kuruluşlarından biridir. 1995 yılında kurulan merkez, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi, kurulduğu günden bu yana hastalarına güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Yıllar içinde teknolojik gelişmeleri takip ederek donanımını sürekli güncellemiş ve uzman kadrosunu genişletmiştir.

Fiyat Politikası

Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Hizmetlerin fiyatlandırılması, şeffaf bir şekilde yapılmakta olup, hastaların bütçelerini zorlamadan tedavi olmaları sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli hekim kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi (poliklinik hizmetleri, ameliyatlar, check-up programları vb.)
  • Hasta odaklı yaklaşım
Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi, hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunarken, onların memnuniyetini ve sağlıklarını ön planda tutmaktadır. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastaların güvenini kazanmış olan merkez, Antalya'da tercih edilmesi gereken öncü sağlık kuruluşlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi Yorumlar - 1

user152022

Antalya Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve hastalarla güler yüzlü bir şekilde iletişim kuruyorlar. Hastane temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm işlemleri titizlikle gerçekleştirdiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

19 Nisan 2024
Aiperi Baimurzinova

Aiperi Baimurzinova

Kulağımda keloid oluşması vardı onu aldırmam gerekiyordu, yani ameliyat yapılacaktı. Hastanenin resepsiyon bölümünde hanım efendiden yardımcı olmasını rica etmiştik. Cildiye doktorunun bir 2-5 dakikalık boşluğu mutlaka olacaktır ve biz hemen girip bir danışmak istiyoruz dedik. Böyle bir işlem yazılıyorsa ona göre randevu oluşturalım ve muayene parasını ödeyelim. Hanım efendi dedi ki maalesef o konunda yardımcı olamayacağız önce muayene parasını ödeyip randevu oluşturmanız gerekiyor dedi. Neyse 1125 TL ödedik doktor bey baktı direk başka şubede ki kulak boğaz doktoruna aradı danıştı dedi ki biz değil diğer hastanemizde başka doktor yapacak bu işlemi ücreti de 10000 TL civarında olacaktır diye gönderdi yani sonuçta doktor bey hiçbir şey yapmadı ve muayene ücretini hangi hakla bizden aldı. Yani bu hastanede hastalığın iyi tedavi görüp iyileşmesi değil sadece para kazanmak imiş, dünyada böyle doktorların olması yazıktır.

2024:01:24 17:39:55
Onur Can Kavi

Onur Can Kavi

cok kisaca anlatayim buraya check up icin gittim butun tetkikler yapildi ultrasonda 2012 alinmis dalagim bulundu sonra raporu degistirdiler eskisini vermediler tetkikler sonucunda eutrax ve diamorfin omur boyu kullanicagim konsulte edildi toplamda 7000 tl para verip hasta oldugum soylendi, imkanim oldugu icin gidip egitim arastirmada tetkikleri tekrarlayip endokrinoloji doktoru ile gorustum ve doktor sinirlendi insan sagligiyla boyle oynanirmi diye yani eger imkanim olmasaydi ve konsultasyona guvenip devam etseydim 28m yasinda saglikli bi ssekilde ilaca bagimli yasiyordum bunu bu hastanenin yonetimiyle gorustugumde bana o ultrason raporunu vermeyi reddetiler ve ustune bana bagirildi inanilmaz bir deneyim sagligimla kumar oynandi sanirim emin degilim hersey elimde butun sonuclar belgeler bir tek o ultrason sonucu haric daha detayli anlatabilirim herseyi siz siz olun bilmediginiz hastanelere gitmeyin. bir daha kapisindan gecmem. 28 yasimda az daha sagligimdan oluyordum. herhangi bir avukat savci ya da legal bir otorite gorusmek isterse mail atmalari yeterlidir. elimizde hersey belgelidir. buda boyle bir hayat deneyimi oldu. neler yasadigimi psikoljimin o 3 gun nasil coktugunu ben bilirim. dedigim gibi adini sanini bilmediginiz hastanelere gitmeyin hayatinizdan olursunuz

2024:01:19 03:46:45
Meryem Polat

Meryem Polat

Devlet hastanesinden farkı yok. Hastalığınız daha da kötüleşsin isterseniz gidebilirsiniz. Gerçi devlet hastanesi en azından hastalığınızı doğru biliyor. Çalışanların birbirinden haberi yok. Sıra veriyolar ama sıra olmadan hastaları kafalarına göre içeri alıyorlar. Sözde ‘özel’ hastane ama hastalara ‘abla abi gel’ diye hitap ediyorlar. En ufak bir şeyde hemen bağırma ve tartışma havasındalar. Yüzlerinde gülümseme zaten yok. Toplama kampı gibi nerede nemrut suratlı iş bilmez var hepsi bu hastanede mevcut. 1 yıldız bile çok.

2024:01:13 10:01:13
Gezgin Dünyası

Gezgin Dünyası

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim Dr. Osman Tanrıkulu'na muayene olmak benim için keyifli bir deneyimdi. Sağlığımız söz konusu olduğunda, karşımızda eğitimli bir insan olsa da, bilirsiniz ki aklımızın köşelerinde hep bir 'acaba' sorusu vardır. Ancak, Dr. Osman Bey'in profesyonel yaklaşımı, derin bilgisi ve hastalarına karşı gösterdiği ilgi beni çok mutlu etti. Muayene sürecinde detaylı bir şekilde açıklamalarda bulunarak, her adımı anlamamı sağladı. Alanındaki uzmanlığı ve samimi tavırları, tedavi sürecini daha başarılı kıldı. Ayrıca, kendisi güler yüzlü ve samimi bir hekim. Kendisine teşekkür ederim; kesinlikle güvenilir bir dermatolog.

2024:01:12 15:44:17
Selin Özkurt

Selin Özkurt

Daha önce cildiye doktoru Taner karaarslan'a tedavi için gelmiştim. Yeniden kontrol için randevu almak için aradığımda Taner Bey'in işten ayrıldığını belirttiler. Tedavimin devamı için doktorun nerede çalıştığını öğrenmek istedim ama söylemediler. Burası bir hastane ve yarım kalan tedavi için doktorun nerede olduğu bilgisi paylaşılmıyor. Amaç tedavi değil para kazanmakmış. Yarım kalan tedavi kimsenin umrunda değil. Bu yaklaşımınızı hiç doğru bulmuyorum. Taner Karaarslan Opera Yaşam Hastanesinde çalışmaktaymış. Benim gibi tedavisi yarım kalanlara duyurulur.

2024:01:13 13:04:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı