Prof. Dr. Mükremin Uysal

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Prof. Dr. Mükremin Uysal

Antalya şehrinde bulunan Prof. Dr. Mükremin Uysal, uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Özellikle kadın doğum ve jinekoloji alanında uzmanlaşmış olan bu kuruluş, modern tıbbın en son teknolojilerini kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Prof. Dr. Mükremin Uysal, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Kuruluşun temel prensibi, hastaların sağlığına değer vermek ve en iyi tedavi yöntemlerini uygulamaktır.

Fiyat Politikası

Prof. Dr. Mükremin Uysal, her hastanın sağlık hizmetlerine erişebilmesini önemsediği için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan kuruluş, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadrosu
  • Modern tıbbın en son teknolojilerini kullanması
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Güvenilir ve saygın bir kuruluş olması
Prof. Dr. Mükremin Uysal, hastalarının sağlığına değer veren, uzman kadrosu ve modern tıbbın en son teknolojilerini kullanarak hizmet veren bir kuruluştur. Sağlık sorunlarınızda güvenilir bir adres arıyorsanız, Prof. Dr. Mükremin Uysal'ı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Prof. Dr. Mükremin Uysal Yorumlar - 1

user152006

Antalya Prof. Dr. Mükremin Uysal Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve yardımsever. Hastaların ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Tek olumsuz yanı bazen randevu saatlerinde beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.

19 Nisan 2024
Motodede Motosiklet Ekipmanları

Motodede Motosiklet Ekipmanları

Nezaketi, hekimliği ve güler yüzü ile varolsun böyle hekimler diyeceğiniz bir insan, Hastaları çok şanslı….

2023:12:02 10:53:11
Ersin Gunay

Ersin Gunay

İyi ki tanımışım diyebileceğim nadir hekim arkadaşlarımdan birisidir. Hem bilgisi, hastalarına karşı merhametli oluşu hem de saygın kişiliği nedeniyle meslek hayatında güzel işlere imza atacağını düşünüyorum. Mükremin hocam yolun her daim açık olsun.

2022:12:06 10:01:07
Emine Özer

Emine Özer

Ben gecen yıl Ocak ayında meme kanseri olduğumu öğrendim. 2021 Ocak ayından beri Mükremin Uysal hocamız sayesinde daha güçlü savaştım bu hastalıkla. Benim moral kaynağım. Uyguladığı tedavi sayesinde çok iyi hissediyorum şu an. İyi ki varsınız canım hocam. Gülen yüzünüz hiç solmasın, ayağınıza taş değmesin ki benim gibi hastalara şifa kaynağı olasınız. 💐💐💐💐

2022:12:06 09:29:06
Baki Yokuş

Baki Yokuş

Hocama ne desem azdır.Bazen bi doktor dan beklentilerinizin fazlası olabilen sizinle arkadaş olan.Aklınızdaki sorulara cevap vermekten yorulmayan.BİZE BU KONUDA YORUM YAZMAK DÜŞMEZ AMA İŞİNİN EHLİ KRAL ADAMDIR MÜKREMİN DİYE YAZILIR KRAL DİYE OKUNUR.SAYGILAR HOCAM

2022:12:06 10:52:27
Beyza Bitirgen

Beyza Bitirgen

Gördüğüm en ilgili doktorlardan birisi. İşini severek yapan gayet kaliteli yapan birisi doktor Mükremin bey. Belki sayesinde anneme fazladan aylar ve seneler kazandırdı. Kendisine gözü kapalı hasta emanet edilecek birisi, kendisine minnettarım. Tüm hizmetleri için teşekkür ederim. Bir doktordan daha fazlasıdır.

2022:12:06 09:55:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–16:00
  • Salı 09:00–14:30
  • Çarşamba 09:00–16:30
  • Perşembe 09:00–14:30
  • Cuma 09:00–14:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı