Özel Olimpos Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 72 Yorum Ekle

Antalya Özel Olimpos Hastanesi

Antalya Özel Olimpos Hastanesi, Antalya şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Olimpos Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbi teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren hastane, sağlık sektöründeki öncü kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Genel Cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Pediatri
  • Radyoloji

Hastanemiz, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyat politikamız, şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmiştir ve hastalarımızın bütçelerini düşünerek uygun ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Neden Antalya Özel Olimpos Hastanesi?

Antalya Özel Olimpos Hastanesi, deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Modern tıbbi teknolojileri kullanarak hastalarının tedavilerini en etkili şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen hastanemiz, hastalarının sağlığına verdiği önemle öne çıkmaktadır. Ayrıca, uygun fiyat politikamız ve geniş hizmet yelpazemizle hastalarımızın her türlü sağlık ihtiyacına cevap vermekteyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Özel Olimpos Hastanesi Yorumlar - 1

user151888

Antalya Özel Olimpos Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımı oldukça başarılı. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Tüm bu olumlu özelliklerinin yanı sıra hastanenin konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir bir yerde bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

19 Nisan 2024
Srd Plv

Srd Plv

Bel fıtığı ameliyatı için gitmiş olmuş hastanede, yatıştan taburcu olduğum süreye kadar benimle yakından ilgilen başta Sayın Doktorum Beyin ve sinir cerrahı Prf Nejmi KIYMAZ Hocama, ekibine, Gülseren ve Hicran Hanıma, 3. Kat serviste kaldığım sürece ilgili, alaka, tatlı dil ve güler yüzünü esirgemeyen Beste, İrem, Melis, ve Fatma hemşireye sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum ❤️🧿🙏

2024:01:25 10:59:39
Mimoza Celik

Mimoza Celik

Bu kadar güzel ve başarılı hekimleri olmasına var fakat bir tercübem beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Cildiye doktorunu sayesinde artık orası olimpos hastanesi değil olimpos güzellik salonu olmuş hem hekimin hem hastanenin sadece ticari çıkarları amacıyla davranmaları hayal kırıklığına uğrattı hastaneye olan güvenim azaldı. Tecrübelerimi başkalarıyla paylaşınca bir çok kişiden aynı şikayeti duydum. Daha da üzüldüğüm konu doktorumu değiştirdiğinde gerçekten bana tedavi ile yaklaşması oldu tanı koydu ve İLAÇLARLA tedaviye başladım. Olimpos hastanesindeki hekim ise sadece prim alacağı kozmetik satışı yaptı 1 tane reçeteli jel dışında. Bunu sadece ben yaşamış olsam anlarım fakat bir çok kişiden duymak üzücü. Doğru tedavi için tavsiye edemiyorum

2024:01:23 10:13:11
Kadriye Kapçı

Kadriye Kapçı

Dermatoloji doktoru Yeşim Yayla hanımın doğru tedavisi ile iyileştim. Kendisine teşekkür ederim. Fakat hastanenin prosedürü gereği alınan doku örneğini kendim -2.kata teslim etmem ve birkaç gün sonra -2.kattan sonuçları alıp tekrar doktoruma götürmem, özel hastane algısına pek uygun değil. Bu konuda iyileştirme yapılmasını rica ederim.

2024:01:16 06:46:45
Ali Erdem Duran

Ali Erdem Duran

Tansiyon rahatsızlığı nedeniyle babam 3 gün hastanede yattı. 3.kat hemşireleri çok güler yüzlü özverili tatlı dilli ağırladılar ve bu pozitif davranışları babamın iyileşmesinde büyük rol oynadı, kendilerine çok teşekkürler ediyorum iyi ki böyle çalışanlar var

2024:01:14 07:33:16
Ebru FLZK

Ebru FLZK

Kbb için Dr.Deniz Avcı ya muayene oldum gayet iyi ilgilendi,odyometri helimi hanımefendi dede aynı şekilde ikisinede çok teşekkür ediyorum.Ayrıca ultrason için fazla bekletilmeden aldılar.onlarada teşekkür ederim hekimde gayet ilgiliydi.3 nodülümden 2sini tespit edebildi gerçi. Sorun yok.Şikayet ettiğim puan kırdığım kısım girişimsel radyoloji.dr un sgk yada özel sigorta anlaşması yokmuş 1750 tl verdik giriş yaptım bu sefer tetkimimi benim sağlık sigortam karşılamadı. Saglık sigortasının karlışama yapıp yapmayacağını öğrenmek bana 1750 TL ye mal oldu, neymiş para ödeyip giriş yapmadan sorgulansmazmış. Dr un yüzünü bile görmedim , muayne nile etmedi, para yatırdım hemşiresi sigortaya sorgulama yaptırdı. Dr varmı yokmu yaşıyormu kim bilmiyorum bile, kendimi dolandırılmış hissediyorum, hastane içeri girene kadar anlaşmamız var diyor içerde parayı istiyor, sağlık sekörünü parmağınızda oynatıyorsunuz.yazıklar olsun

2023:11:11 14:06:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı