Anatolia Hospital Lara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Anatolia Hospital Lara

Anatolia Hospital Lara, Antalya şehrinde bulunan özel bir hastanedir. 2005 yılında kurulan hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır. Modern tıbbi ekipmanlar ve deneyimli sağlık personeli ile hastalarına kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Anatolia Hospital Lara, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak büyümüş ve gelişmiştir. Hastanenin kuruluş amacı, bölgedeki sağlık hizmetlerini iyileştirmek ve hastalara en iyi tedaviyi sunmaktır.

Fiyat Politikası

  • Anatolia Hospital Lara, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
  • Hastanenin fiyat politikası, şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Deneyimli ve uzman sağlık personeli
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
Anatolia Hospital Lara, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunarak bölgenin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır. Hastaların memnuniyeti ve sağlığı her zaman öncelikleri arasında yer almaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Anatolia Hospital Lara Yorumlar - 1

user151876

Antalya Anatolia Hospital Lara Hastane oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastalarına gerekli özeni gösteriyorlar. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Genel olarak memnun kaldım.

19 Nisan 2024
Gio HH

Gio HH

Yurt disindan gelen misafirimizi rahatsizligindan dolayi acil servise sabahin 7 sinde goturduk ve sadece giris muayene ücreti Ben turkiye de ikamet etmeme rağmen ( turk lirasi olarak odeme yapiyorum) 180 EURO istediler. Daha sonra Kan tahlil + serum eklenince 280 EURO istediler.

2023:12:29 05:04:36
Meryem Çarpanalı

Meryem Çarpanalı

Kesinlikle hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum rezilllll rezil ötesi bir hastane ( hastane demeye bin şahit gerek ) doktorları vasat çalışanları vasat aşırı saygısızca hareketleri vardı iş yerimden merdivenlerden düştüm o sebeple bu hastaneye getirdiler ve benim suratıma bile bakmadan ayağımı alçıya alıp eve gönderdiler hiçbir bilgilendirme yapmadan doktoru çağırıyoruz ne kadar ayağımda alçı kalacak diye soruyoruz hiçbir cevap vermeden suratımıza bakıyor kırık çıkık yok eve git diyor halbuki ayağım da çatlaklar ve kırıklar varmış ( daha sonra devlet hastanesine gittiğimde öğreniyorum rezillik ) tabi bu rezillik daha bitmedi dört gün sonraya randevu verdiler Batur ışık isimli doktora ( bu kişiyi de doktor diye koymuşlar oraya ağzında çerez cips her neyse karşımıza geçmiş bize abur cubur yiyerek bilgi veriyor verdiği bilgi de ben emarı görmeden bir şey diyemem emar çektir gel diyorlar emar çektirmeye gidiyoruz aaaaaa ne tesadüf o gün boş emar yok cuma günü gelin diyor beyefendiler sanki tomarla para saçıyoruz her muayeneye geldiğimizde 1000 lira muayene ücreti isteyen kapı girişindeki değerli personellerimiz . Var mı yok mu demeden . Üstelik üç gün önce aynı hasyanede emar çektirmeme rağmen bana tekrardan emar çek diyor . Randevu verdikleri gün emar olmuyor . Rezilllik rezillik rezillik başka bir şey değil . Hiçkimse ilgilenmedi hiçkimse güler yüzlü değil parayı almaya gelince çıkart para alışverişi bitince hadi yallah . Hakkımı helal etmiyorum muayene bile olmadan 500 liramı kaptırdım size haram zehir zıkkım olsun . Bana kırık çatlak yok dediniz bugün devlet hastanesinden geldim kırığımda var çatlağımda var . Ne poliklinik ne acil servis doktorları beş para etmez . Benle aynı düşünce de birsürü hasta vardı . Alın şimdi bu bilgiyi ne yapıyorsanız yapın .

2024:01:04 11:43:05
Aytac Dulger

Aytac Dulger

Ne zaman gitsem başıma bir bela gelen, berbat bir yönetimi olan, kötü bir hastane. En son eşimin karnındaki bebek için 'ölmüş almamız lazım' diyip gönderdiler. Biz içimizde küçücük bir ümitle başka yere gitmemiz ve çocuğumuzun şu an 5 yaşında olması size bir fikir verebilir. Sonra da aynı doktorun nasıl olur ya konsültasyon bile yapmıştık demesi. Hâlâ ne kadar ucuz atlattığımizi düşündükçe şükrediyoruz kurtulduğumuza.

2024:01:16 10:21:28
Bülent KESKAYA

Bülent KESKAYA

Prof Dr Refik Ayten ve Op Dr Murat Çiloğlu na operasyon Dan dolayı teşekkür ederim.ikinci kat sağlık ekibine hepsine Özverili ve güleryüzlü desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim .Işık hanım Bahar Hanım Zeynep Hanım.Ayrıca Labaratuar bölümünden Gül hanım a teşekkür ediyorum

2024:01:19 08:23:23
ahmet hakan ermiş

ahmet hakan ermiş

22:00 civarı Acilden giriş yaptık. Acil DR. deneyimli. Acil girişi derme çarpma. Gece kondu gibi girişi var. Danışmadaki çalışanlar işten anlamıyor. Baska bir hastaya acil girişte muayene için 250 TL , serum bağlamak için 1100 TL istediler. Maşallah..

2023:08:10 20:22:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı