Memorial Antalya Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya Memorial Antalya Hastanesi

Memorial Antalya Hastanesi, Antalya şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. 2008 yılında kurulan hastane, modern tıbbi teknoloji ve uzman kadrosuyla hastalarına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Memorial Antalya Hastanesi, Memorial Sağlık Grubu'nun bir parçası olarak kurulmuştur. Grup, Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olarak bilinmektedir. Hastane, kurulduğu günden bu yana birçok hasta tarafından tercih edilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan kaliteli sağlık hizmetlerine erişmelerini sağlayacak şekilde belirlenmiştir.
  • Hastanenin sunduğu hizmetler için detaylı fiyat bilgisi almak için hastane ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi teknolojiye sahip donanımlı bir hastane.
  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu.
  • Geniş hizmet yelpazesi, tıbbi branşlarda uzmanlaşmış bir hastane.
Memorial Antalya Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Memorial Antalya Hastanesi Yorumlar - 1

user151852

Antalya Memorial Antalya Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımı oldukça başarılı. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Tedavi sürecimde herhangi bir sorun yaşamadım ve memnuniyetle taburcu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Nisan 2024
Birol Erbudak

Birol Erbudak

Eşim onkoloji hastası hastanenizde klinikte ve katta serviste hizmetler alıyoruz. Ara ara yatış yapıyoruz. Kıymetli hocamız Mustafa ÖZDOGAN bize olan desteklerinden, ilgisinden ve sabrından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisi ülkemizin en kıymetli hocalarından iyiki var. Kliniğin banko personeli sürekli güler yüzlü hemşiremiz Buse hanım harika bir insan her an kendisinden bilgi alabiliyoruz. Serviste eşimle ilgilenen hemsirelerimiz çok iyiler sürekli güler yüzle sizi motive ediyorlar. Kat hocamız Mehmet hocamıza istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz her sorunuza cvp verip sizi bilgilendiriyor. Fizyoterapist hocamız Semanur hanım sizi hiç yanlız bırakmıyor hergün kontrole gelip yapmanız gereken egzersizleri yaptırıyor. Resim hocamız Aysun hocamiz da mükemmel biri size sürekli pozitif enerjisiyle motive ediyor.Hemsirelerimizden Ayyüce hanıma ayrı bir teşekkür borçluyuz kendisi çok pozitif bir insan onun enerjisi pozitifliği size de yansıyor. Tüm hemsirelerimize ve personeline çok teşekkürler.

2023:09:21 18:37:49
Emin Selcuk Gurbuz

Emin Selcuk Gurbuz

17.01.2024 tarihinde Antalya Memorial dermatoloji bölümüne gittim . İş yerinden genel sağlık sigortam mevcut işe giriş tarihim 15.05.2023 tarihi şikayetimin başladıgi tarih yaklaşık olarak Aralık ayı 2023 tarihi olarak beyan ettim doktora (asıl konum vücudumda beliren büyük sivilceler daha iki aylıktı doktara bilgi verdim sivilceler hakkında) ve doktor muayenesi bittikten sonra Sekretirin yanına uğradım ve sekreter doktor bey tarafından hastalık başlangıç tarihimim 17.01.2023 olarak girildiğini ve buna istinaden işe girişimden önce göründüğü için 1600 TL civarında ödeme olduğunu ve hastalığın sen cart tarafından karşılanmadığını beyan etti.O esnada doktor geldi ve doktor bey şaşkın bir ifade ile ben onu yanlış girdim ben sizi uzun zamandır çalışıyorsunuzdur diye düşündüm dedi sekretere tekrar düzenleyelim dedi ve sekreter malesef olmaz doktor bey sen cart tekrar ödeme yapmaz bunun için şeklinde bilgi verdi buna istinaden doktor bey o zaman %40indirim yapalım hastaya benden şeklinde bilgi verdi o esnada ben hiçbir şekilde itiraz edemedim tutar 800 TL bandına düştü ve ben normalde hiç para ödeyemeyecegim bir muayeneye 800 TL civarında ödeme yapmak zorunda kaldım üzerine sanki bide indirim yaptık size der gibi ortamda bir hava döndü.Bu yaşanan hadiseye işlemleri kayıt yapan sekreter tamamen şahit oldu doktorun hatasıni kabul ettiğinu ve buna rağmen indirim yaptırdığı bilmektedir.Ben konu ile alakalı inceleme talem etmekteyim ve doktorun hatası yüzünden ödediğim ücretin tarafıma iadesini talep ederim.Konu ile alakalı olumlu bir dönüş olmadığı taktirde tüm yasal haklarımı kullanacağımı bildirir aynı zamanda konunun yasal çerçeve içerisinde halka duyulması konusunda elimden geleni yapmaya hazırım.Not:Hastane ziyaretimin tam bir yıl önceki günün hastalık başlangıç süresi olarak seçilmesi tarafımca maddi kayba sebeb olmuştur tutarin telafisini isterim.Sayg.

2024:01:18 19:50:07
Glsm Snl

Glsm Snl

Öncelikle temizlik hijyen çok çok iyi bütün temizlik personeline teşekkür ederim.Diğer yandan ilgili ,duyarlı ve en önemlisine bilgili çalışanlar . Özellikle bir kaç isim vermek isterim aynı zaman da içden davranışları, samiyetleri için Duygu hemşire ve Deniz bey ayrıca teşekkür ederim. Son olarak da mutfak personeli yemekleri hiç de hastane yemeği gibi değil çok çok lezzetli bize hizmet veren personel güler yüzlü onlara ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Biraz pahalı ama olsun .Doktorumuz için hiçbir söze gerek yok alanının en iyisi Mustafa Özdoğan

2024:01:22 12:04:56
Süleyman Ülker

Süleyman Ülker

Değerli hocalarımız, asistanları, hemşire ve sağlık memuru olarak çalışkanların hepsi kibar ve saygılı hastaya güven veriyor, ilgi ve hizmet çok iyi, ikram ve yemekler süper ,temizlik tartışmasız harikaEmeği geçen herkesin emeğine sağlık.Teşekkürler.Ayrıca onkoloji servisinde görev yapan tüm hemşire, hasara bakıcı ve yardımcı elemanlara çok teşekkür ediyorum.Hepisi işini eksiksiz şekilde yerine getiriyorlar.Yemek hizmetini sunan firma ve çalışanlarına sunuş oldukları lezzetlerden dolayı çok teşekkür ederim.Ellerine sağlık.En ufak bir tavsiyeyi bile hemen dikkate alıyorlar.SONUÇTA, ANTALYA MEMORİAL HASTANESİ ON NUMARA.

2023:08:17 08:50:41
huseyin sirin

huseyin sirin

Değerli Şafak hocam Antalya'da gitmediğimiz doktor kalmadı ve sizde karar kıldık. İyi ki de size gelmişiz bütün tedavi sürecinde bizde arkadaşça dostça davrandığınız için teşekkür ederiz Memorial Hastanesi'nde o kadar güzel bir ekip kurmuşsunuz ki tüm ekibinize eşim ve kendim adımı çok teşekkür ederiz.

2024:01:13 21:10:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı