242 Sport Centers Dedeman

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya 242 Sport Centers Dedeman

242 Sport Centers Dedeman, Antalya şehrinde bulunan bir spor merkezidir. 1995 yılında kurulan bu spor merkezi, geniş bir yelpazede spor hizmetleri sunmaktadır. Fitness, yüzme, tenis, basketbol, voleybol gibi birçok spor dalında eğitim ve antrenman imkanı sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça esnek olan 242 Sport Centers Dedeman, bireysel ve grup dersleri için farklı paket seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, spor merkezine üye olanlar için özel indirimler ve avantajlar da bulunmaktadır.

  • Geniş spor alanları ve modern ekipmanlar
  • Deneyimli ve profesyonel antrenörler
  • Farklı spor dallarında eğitim imkanı
  • Özel etkinlikler ve turnuvalar
242 Sport Centers Dedeman'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapabilir, geniş spor alanlarında keyifli vakit geçirebilir ve sağlıklı bir yaşam için gereken her türlü imkana sahip olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa 242 Sport Centers Dedeman Yorumlar - 1

user151640

Antalya 242 Sport Centers Dedeman Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor merkezi. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz ve ekipmanlar oldukça kaliteli. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

18 Nisan 2024
Mehmet Bülbül

Mehmet Bülbül

2 yıl burada spor yaptım, sürem bitmek üzereydi ve başka meşhur bir salona geçiş yaptım. 242’de yarım saatte yorulurken sorunu kendimde arardım ama diğer yere geçince sorunun makinelerde olduğunu anladım. İnsanı çok yoruyor malesef. Arızalanan makine aylar sonra yapılıyor, ve yazın genel salon özellikle alt kat spor yapmaya uygun olmayacak kadar sıcak ve havasız oluyor.Çalışan insanların güleryüzü ve 2 yılın hatrına 3 yıldız veriyorum.

2024:01:04 11:24:55
Volkan Plays

Volkan Plays

Görüntüye kanmamak lazım. İçeride olup bitenler mide bulandırıcı. Özellikle de (sözde) işletmecisi tarafından bir Müşteriyi/Üyeyi yalancılıkla suçlanması kadar ve danışmada görev yapıp daha 10 Lira para üstünü hesaplarken parmaklarını kullanarak hesap kitap yapan birisine inanması kadar daha saçma bir şey olamaz. Ege ege ege ne kıymetli bir Egeniz varmış be. Alın size Ege. O da çekti gitti. Ofisine kitlenip gününü orda geçireceğine biraz çıkıp da kendi gözleri ile görse durumu, bu kadar olaylar yaşanmazdı. Ne biçim işletmeci bu? Zaten üye sayıları gün geçtikçe daha da düşüyor. Kasaları açık verdiği zaman Pt'ler suçlanıyor. Danışmada görev yapanlara sorulmuyor da. Yani görünen köy kılavuz istemez zaten. Tek artısı Volkan Hoca. Çok iyi kalpli bir İnsan ve çok iyi ders veren bir Hoca. Onun dışında gerisi boş. Dün üyeliğimi başka birisine aktardım ve yeni bir Salonla anlaştım. Bu Salonda sistem yok. Allaha emanet resmen.Son olarak Danışmada görev yapan Tuğba Hanım'a teşekkür ederim. Her zaman güler yüzlüydü bana karşı ve selam vermeden yanımdan geçmezdi. Ama orayı da o tek başına kurtaramaz. Buz Dağına çarpmış bir Gemi gibi. Battıkça batıyor.

2023:11:08 07:15:50
GMC SİERRA 1991 6.2 V8

GMC SİERRA 1991 6.2 V8

En önemlisi ferah bir salon , nefes alınabiliyor. Havalandırma güzel.Makinalar güncel ve dayanıklı.

2023:03:25 22:13:51
Cansu Urkom

Cansu Urkom

Spor salonunun esnek saatler sunması, dersiniz gelemediğinizde yandı gibi durumlara mazur bırakmaması harika bir durumken ders veren Helin hocamız ayrıca bir harika beni derse gelmek için şevklendiren biri oldu. Teşekkür eder, bu başarının devamını dilerim.

2023:05:03 13:53:59
Gurkan Kocayas

Gurkan Kocayas

Antalyanın merkezinde kick boks dans,aletli pilates dahil birinci sınıf Spor salonu işletmesi.Duş ve WC ler tertemiz kauçuk zeminde alet ve çalışma makineleri diezel marka yepyeni yüksek kaliteli müzik sistemi vitamin bar kartlı geçiş sistemi.Cihan hoca yakından ilgili size özel program planlama ile bedeninizi yeniden keşfetmenizi sağlıyor.A+ müşteri portföyü ve hizmet.Pes etme.Git yenilen canlan mutlu ol.

2023:04:15 13:21:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı