M sport center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Antalya M Sport Center

Antalya M Sport Center, spor ve fitness alanında hizmet veren bir merkezdir. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde geniş bir spor yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya M Sport Center, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli gelişerek, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık, aylık ve yıllık üyelik seçenekleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmet alınan süre ve pakete göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor salonu ekipmanları
  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Farklı grup dersleri ve aktiviteler
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Antalya M Sport Center, spor yapmayı seven herkes için ideal bir merkezdir. Uzman antrenörler, modern ekipmanlar ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır. Sağlıklı yaşamı ve sporu bir arada yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı M sport center Yorumlar - 1

user151622

Antalya M sport center Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

18 Nisan 2024
Tolga Yilmaz

Tolga Yilmaz

Bu spor merkezine ilk açıldigindan beri uyeydim. 7 sene oldu sanirim.hic ara vermeden ve ucretini yillik pesin olarak oderim 7 sene boyunca.zaman zaman kardesim 3 tane kuzenimde geldiler. Salon guzel, aletler islevsel bozuk alet oldugu zaman gunlerce bozuk olarak kalmiyor hemen yaptiriyorlar. Hocalardan bir tek Mehmet hocayi tanirim ve onda isin hakkini verir zaten kendisi spor isine yillarini vermis. Ancak su an baska bir salona uye oldum.Neden diye soracak olursaniz. Bir arkadasima tavsiye rtmistim bu salonu kendisi ve oglu yeni uye olacakti.benimde son yilin yillik odeme donemi gelmekteydi. Arkadasima bendem daha ucuz fiyat soylediler.ben bu iste bir terslik oldugunu benim daha eski uye oldugumu soyleyip indirim talep ettim. Bunun uzerine resepsiyondski hanim efendi " siz markete gidince eski musteri oldugunuzu soyleyip indirim istiyormusunuz?" Dedi. Tabi serbest piyasa ekonomisi isteyen istedigi fiyati soyler veya indirip yapip yapmamakta serbesttir.ancak bu tavir bu "tok satici" tavri beni rahatsiz etti. O nedenle uyeligimi sonlandirdim. Gidecek olan arkadaslara tavsiye ederim guzel bir salon, Mehmet hoca her konuda size yardimxi olur. Eger bu yorumu okursa kendisinede selam olsun.Salon sahiplerinede yeni "musteri"leriyle hayirli isler dilerim.

2022:11:12 14:54:09
Can

Can

Salon ferah ve kullanışlı. Fiyatları da oldukça makul. Tavsiye edeceğim bir salon ve ortam.

2023:10:21 06:35:20
Betül Şahin

Betül Şahin

Güzel temiz bi yer öncelikle ilk girdiğimde hissettiğim sıcak samimi bı ortam selamlasan konuşan insanlar aile gibi bir ortam sezdim kendinizi rahat hissedebileceğiniz bı yer Kızım için geldik başlayacağız güvendiğim duruşunu üslubunu beğendiğim Taner hocamızın orada oluşu bizi oraya getiren ama emek verilmiş ferah bı yer düşünen emek harcayan herkesin emeğine sağlık

2023:04:13 08:12:36
sibel tavsancioglu

sibel tavsancioglu

Merhaba,2022 Aralık ayında yıllık üyelik için salonunuza geldiğimde ücretin 1750 tl olduğunu söylemiştiniz. Ben de makul bulup Ocak ayında üye olmayı düşündüm ve ay başında üyelik için salonunuza geldim fakat, ücretin değiştiğini; yeni ücretin 3500 tl olduğunu söylediniz. Bir "işletmeci" olarak ücret politikanızda tutarlı olmanız sizi güvenilir kılar, bu yüzden bir müşteri kaybettiniz.

2023:01:13 13:11:15
Atilla suphi Karademir

Atilla suphi Karademir

Öncelikle bütün hocalar çok saygılı ve mesleğini severek yapıyorlar öğrencilere de bu bir dez avantaj olarak dönüyor öğrenciler de hırslarını vücudun da büyük bir gelişme kaydediyor lar verdikleri program çok güzel ve gayet fiyat bakımından gayet uygun ben severek ve öğrenerek iyi yerlere geldim hepinize tavsiye ederim 🤍

2023:03:08 09:48:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı