ANTALYA ATLAS SPOR KULÜBÜ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

ANTALYA ATLAS SPOR KULÜBÜ

Antalya Atlas Spor Kulübü, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. 2005 yılında kurulan kulüp, gençlere ve yetişkinlere spor yapma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Atlas Spor Kulübü, 2005 yılında sporu yaygınlaştırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı sporcu yetiştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Antalya Atlas Spor Kulübü, uygun fiyatlarla spor hizmeti sunmaktadır.
  • Üyelik ve antrenman ücretleri, sporcuların bütçesini zorlamayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Modern spor ekipmanları ve tesisler
  • Deneyimli antrenörler ve eğitmenler
  • Çeşitli spor branşlarında eğitim imkanı
Antalya Atlas Spor Kulübü, spor yapmak isteyen herkesi kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla buluşturarak sağlıklı bir yaşam için destek olmaktadır. Gençlerin ve yetişkinlerin spor yaparak sosyalleşmelerine ve formda kalmalarına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Konyaaltı ANTALYA ATLAS SPOR KULÜBÜ Yorumlar - 1

user151584

Antalya Atlas Spor Kulübü Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir tesis. Burada spor yaparken keyif alıyorsunuz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımsever. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak çok memnun kaldım.

18 Nisan 2024
Mete Cevik

Mete Cevik

2 Kızımda 1ay önce başladı, Salon Temiz,düzenli ve modern ve Sıcak bir Aile Ortamı var Begül Öğretmenimiz ve Eşi Çağan Öğretmenimiz konularında uzman ve prensip li eğitim veriyorlar, kızlarımdaki fiziksel ve ruhsal olumlu değişimleride biz evimizde tanık oluyoruz, kendilerine çok teşekkür ederek, Sağlıklı,mutlu günler dilerimsaygılarımla.....

2023:03:09 18:35:05
Feray Ilhan

Feray Ilhan

Yeni başlamış biri de olsam hiç tereddütsüz memnun kaldığımı söyleyebilirim. Alanında başarılı ve bilgili bir eğitmenle çalışıyo olmak güven veriyor. Hijyene önem verilen ve birebir ilgi gösterilen bir salon.. şimdiye kadar sporla hiç ilgisi olmayan biri olarak başta biraz zorlasada sonuçları iyi olacağını düşündüğümden ems yi sevdim.. Teşekkürler Çaghan hocam..

2022:06:13 19:39:23
Fatma Demir

Fatma Demir

Yaklaşık 2 aydır Innovation-Fit Stüdyosunda bire bir derslere katılıyorum. EMS konusunda profesyonel eğitim veren ve bu konuda bilgili ve deneyimli bir ekip tarafından çalıştırılmak çok keyifli. Aynı zamanda güleryüzlü ve ilgili hocalarımız. Ben normalde kapalı alanda spor yapmayı hiç sevmem. Burayı tercih etmemin birçok sebebi var. Herşeyden önce tertemiz ve ferah bir salon. Geniş alanda ve çok kaliteli malzemelerle spor yapma imkanı var. Alanında uzman hocalarla çalışıyorsunuz. Herkesle profesyonel bir şekilde 1e 1 kişiye özel programlarla çalışılıyor. Kilo vermek ve sıkıllaşmak isteyen herkese tavsiye ederim. Hem fazla vaktinizi almıyor ve gerçekten verdiğiniz ücretin karşılığını alıyorsunuz. Düzenli gidilince çok iyi sonuç alabileceğiniz bir yer.

2021:12:13 09:08:18
Arzu Telek

Arzu Telek

Küçük büyük herkesin rahatlıkla gelebileceği harika bir spor kulübü. Yaklaşık 4 aydır devam ediyoruz. Atlas spor kulübüne teşekkür ediyoruz.

2023:03:09 16:38:26
Okan Gurses

Okan Gurses

İnnovation-Fit StudioBilgi almaya gittiğim gün Çağhan hocanın anlattıkları ve bilgisiyle ne kadar donanımlı ve profesyonel sporcu ve eğitmenler olarak beni cezbetti. Alanında başarılı ve bilgili eğitmenlerle çalışmak mükemmel. Heyecanlı her gün yeni programlar, teknikler gerçekten insanın gittiğine değiyor. Çağhan ve Yusuf hocaya çok çok teşekkür ediyorum.10 numara 5 yıldız İnnovation-Fit Studio

2022:08:08 11:20:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı