CONTRA GYM // FİGHT CLUB

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya CONTRA GYM // FİGHT CLUB

CONTRA GYM // FİGHT CLUB, Antalya şehrinde spor ve dövüş sanatları tutkunları için hizmet veren bir spor merkezidir. İşletmemizde fitness, boks, muay thai, MMA ve diğer dövüş sporları alanlarında eğitimler ve antrenmanlar düzenlenmektedir.

Tarihçe

CONTRA GYM // FİGHT CLUB, 2010 yılında Antalya'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, sporculara kaliteli eğitim imkanları sunarak birçok başarılı dövüşçü yetiştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık, aylık ve yıllık üyelik seçenekleri mevcuttur.
  • Eğitim programlarına katılım ücretleri paketlere göre değişiklik göstermektedir.
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim imkanı
  • Modern ekipmanlar ve tesisler
  • Farklı dövüş sporları alanlarında uzmanlaşma imkanı
  • Grup dersleri ve bireysel antrenman seçenekleri
CONTRA GYM // FİGHT CLUB, spor yapmayı seven herkesin tercih etmesi gereken bir spor merkezidir. Profesyonel eğitmenlerimiz ve geniş hizmet yelpazemiz ile sporcuların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı CONTRA GYM // FİGHT CLUB Yorumlar - 1

user151556

Antalya Contra Gym Fight Club Spor Salonu oldukça profesyonel ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem fitness yapabilir hem de dövüş sporlarıyla ilgilenenler için özel antrenmanlar alabilirsiniz. Antrenörlerin ilgisi ve tecrübesi de oldukça etkileyici. Salonun temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Serpil Örücü

Serpil Örücü

Gercekten boks öğrenmek isteyenler ve kendini savunmayı öğrenmek isteyenler için doğru adres.Ayrıca başarılı,disiplinli ve güleryüzlü Hocamız sayesinde(Koray Hoca) bu sporu cok seveceğinize eminim.Salonun hijyen açısından temizliği de cabası.

2020:11:21 17:39:18
VetHek

VetHek

Gerçekten temiz ve nezih bir spor salonu, oldukça ilgili ve alakalılar. Herşey için teşekkürler contra ailesi

2022:12:11 20:58:56
Salon Selçuk Hair Artist

Salon Selçuk Hair Artist

Koray bey alanında uzman bir hoca. 5 aydır gidiyorum ve birçok teknikte kendimi geliştirdim. Maşallah diyelim kendisine ve işletmesine.

2022:08:28 14:28:00
Ati Hun

Ati Hun

Harika bir salon asagida cross fit yukarıda kickboks yapabileceginiz bir ortam, egitmen(koray hoca) çok yetenekli güler yüzlü biri, çocuklarla ve yetiştirdiği ogrencilerle iletisimi yüksek saygideger bir hoca. Her hafta ogrencileriyle birebir egitim yapan ozel ders ortaminda egitim veren bir spor salonu,

2018:11:06 13:49:07
Yağmur KTD

Yağmur KTD

Antalya’da gidebileceğiniz en kaliteli kick boks salonu. Profesyonel eğitmenler eşliğinde ders alabileceğiniz güvenilir, temiz bir spor salonudur. Kick boks, boks, muay thai, crossfit, pilates, yoga derslerine katılabilirsiniz.

2019:12:30 11:31:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı