VENOM FİTNESS CLUB

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 90 Yorum Ekle

Antalya VENOM FITNESS CLUB

VENOM FITNESS CLUB, Antalya şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir yelpazede fitness programları sunmaktadır.

Tarihçe

VENOM FITNESS CLUB, Antalya'nın en köklü spor salonlarından biridir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, her yaş ve fitness seviyesine uygun programlar sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı fitness ekipmanları
  • Uzman eğitmenlerle bireysel antrenman imkanı
  • Grup dersleri ve etkinlikler
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
VENOM FITNESS CLUB, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda destek olmaktadır. Profesyonel eğitmenler ve modern ekipmanlarla donatılmış spor salonumuzda, hedeflerinize ulaşmanız için gereken her türlü desteği sağlamaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa VENOM FİTNESS CLUB Yorumlar - 1

user151542

Antalya VENOM FİTNESS CLUB Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Temizliği ve düzeni oldukça başarılı. Antrenörlerin ilgisi ve motivasyonu da oldukça yüksek. Grup dersleri de oldukça keyifli ve etkili. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipman sırası beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu. Puan : 4

18 Nisan 2024
uveys❶

uveys❶

Çok güzel, temiz ve makine bakımından çeşitli olan bir salon. Salon sahibi mehmet hoca herkesle ilgilenip sorularını yanıtlamaktan hiç kaçınmıyor. Daha önce bir sürü salona gittim fakat burada gelişimimi sağladım iyi ki venom

2023:08:03 06:47:17
Samet Dönmez

Samet Dönmez

Vücut gelistirme ve fitness için gayet yeterli, fiyat alınan hizmet birer diyalog ve dersler aradıgınız ne varsa bulabileceğiniz bir salon Fatih hoca ve Mehmet hocanın bilgisi tecrübesinden faydalanmak isteyenlere tavsiye ederim.

2023:08:12 09:49:21
Nesli Gulmez

Nesli Gulmez

Hocalarımız gayet ilgili. Salon temiz ve düzgün insanlar var. Rahatça sporunuzu yapabiliyorsunuz. Çıkın çıkın gelin :)

2023:10:26 16:21:01
Ayşe Koç

Ayşe Koç

Kaliteli, temiz, geniş bir salon. Yakınında kendisine rakip olabilecek başka bir işletme göremiyorum. Hocalar çok nazik ve donanımlı. Mehmet beye çok teşekkürler.

2023:08:09 06:51:17
yakup deniz

yakup deniz

Kendinizi özel ve rahat hissedebileceginiz güvenilir aile ortami olan her konuda vip hizmeti veren kadrosuyla tereddütsüz sporunuzu yapabileceğiniz bir yer💯👏😍

2023:08:12 11:02:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–22:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı