ATLAS FİTNESS CENTER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Antalya Atlas Fitness Center

Antalya Atlas Fitness Center, Antalya şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor merkezidir. 2005 yılında kurulan merkez, uzman antrenörler eşliğinde geniş bir spor ve fitness programı sunmaktadır.

Tarihçe

Atlas Fitness Center, Antalya'nın en köklü spor merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan merkez, o günden bu yana binlerce kişiye sağlıklı yaşam konusunda hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenmanlar
  • Çeşitli grup dersleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Antalya Atlas Fitness Center, sağlıklı yaşamı ve sporu bir araya getiren bir merkezdir. Uzman antrenörlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile herkesin ihtiyacına uygun bir spor programı sunuyoruz. Sağlıklı ve fit bir yaşam için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez ATLAS FİTNESS CENTER Yorumlar - 1

user151516

Antalya ATLAS FİTNESS CENTER Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

18 Nisan 2024
Muhammed Kandah

Muhammed Kandah

📍Çok geniş bir alana sahip, sürekli her gün temizlik yapılıyor, çok rahat spor yapabileceğiniz bir salon, 5 senedir oraya gidiyorum. Tavsiye ediyorum😇📍It has a very large area, it is constantly cleaned every day, it is a hall where you can exercise very comfortably, I have been going there for 5 years. I recommend it😇

2023:11:01 12:18:05
Gökhan Yılmaz

Gökhan Yılmaz

Bu yaz salon tamamen yenilenmiş ve buna bağlı olarak alt kat oldukça genişlemiş. Hemen hemen tüm ekipmanlardan fazlasıyla mevcut. Duş ve giyinme kabinlerini her gittiğimde gayet temiz buldum. Sabah saat 8de açılış ve gece 12 de kapanış. Pandemi süresince her yerde dezenfektan mevcut. Özellikle eğitmenler hem Umut hoca hem de gönlümüzün hocası Berkan hoca gayet ilgili ve yardımsever. Bu civarda gidebileceğiniz spor salonlarının basında geliyor.

2020:09:23 21:55:56
Ahmet Uluışık

Ahmet Uluışık

Oldschool bir vücut geliştirme salonu her makinadan bolca var sıra bekleme derdi çok yok. Herkes antrenman yapmaya gidiyor, ortam güzel.

2022:03:15 21:35:37
Berkay Bilgili

Berkay Bilgili

Fiyatı uygun fakat alttaki arkadaşın da dediği gibi makineler bozulduğunda tamir etmek istemiyorlar, hijyen ve havalandırma sıkıntılı, erkek wc leş gibi, makinelerde ve dumbellarda defalarca sıra bekledim bazen 15 dkya yakın. Aşağıda özellikle bekleme yok vs yazan yorum görmesem yapmazdım bu yorumu gerçek bu malesef.

2023:01:22 19:27:10
kerem aksoy

kerem aksoy

Çokk kalabalık, havalandırması kötü, koşu bantları bile bozuk (3-4 tane sağlam var).. tamir etmek istemiyorlar, banyoda sıcak su yok. Fiyatı da ona göre uygun. Bu şartlara katlanırım ama uygun fiyatlı olsun diyorsan tam sana göre dostum :)

2022:11:16 15:04:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı