Görüntülenme - 61 Yorum Ekle

Antalya Shell Akaryakıt İstasyonu

Antalya Shell Akaryakıt İstasyonu, Antalya şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve benzin hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Shell Akaryakıt İstasyonu, 1990 yılında Antalya'da hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve bölgenin önde gelen akaryakıt istasyonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Antalya Shell Akaryakıt İstasyonu, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fiyatlarla akaryakıt alma imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve benzin sunumu
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Antalya Shell Akaryakıt İstasyonu, kaliteli hizmet anlayışı ve rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerin tercih ettiği bir akaryakıt istasyonudur. Güvenilir ve hızlı hizmetiyle her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez Shell Yorumlar - 1

user151502

Antalya Shell Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça kaliteli. Kesinlikle tercih edilesi bir istasyon.

18 Nisan 2024
Onur KARADAĞ

Onur KARADAĞ

İstemediğim halde 2 katından fazla yakıt almak zorunda kaldım birde üzerine saha personeli olacak 2 ayı artislik yapıtlar kesinlikle tavsiye etmiyorum...

2023:09:23 09:09:11
Ser Cos

Ser Cos

istemedigim benzinin parasini ödemem gerekti hiç etik degiller soyledigim fiyatin 2 katini cektiler mazeretleride yeni elemanmis sanirim yeni elemani ben sectim oraya işe aldım kesinlikle yanlış yaptilar bir yıldız bile haketmiyorlar birde shell burasi

2023:07:10 12:25:57
Gökhan Ekinci

Gökhan Ekinci

Çay istedik yoktu. Sıcak su dahi alamadık

2023:05:02 14:10:44
HALİL DOĞMUŞ

HALİL DOĞMUŞ

Kalite...Bir müdür var, genç bir arkadaş...En hoş olanı da gerektiği yerde onun da gelip yardımcı olması...

2021:05:08 20:35:37
Hamdi Yuvacı

Hamdi Yuvacı

Titiz saygılı ve güler yüzlü hizmet lerinden dolayı teşekkürler

2020:11:06 12:13:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı