Mad line fitness club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Antalya Mad Line Fitness Club

Mad Line Fitness Club, Antalya şehrinde spor ve fitness hizmetleri sunan bir spor merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde geniş bir spor ve fitness programı sunmaktadır.

Tarihçe

Mad Line Fitness Club, Antalya'nın en köklü spor merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan işletme, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Çeşitli grup dersleri ve aktiviteler
  • Sauna ve buhar odaları
Mad Line Fitness Club, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir spor merkezidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her yaş ve fitness seviyesine uygun programlar sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Mad line fitness club Yorumlar - 1

user151474

Antalya Mad line fitness club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Benim için en önemli kriterlerden biri olan hijyen konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Berkay Aydoğan

Berkay Aydoğan

Hayatımda ilk defa fitness dalını deneyimliyorum ve bu süreçte Deniz hocam ile Mehtap hocam sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar, ilgi ve alakalarını asla esirgemiyorlar. İşlerinde çok profesyonel ve çok deneyimli insanlar bu sayede yaptığım antrenmanlardan yüksek verim ve çok zevk alıyorum. Salonumuz çok şahane tertemiz ve ferah, spor aletleri kaliteli ve bakımlı, salonun havasını soluduğum anda aklımdan spor yapmaktan başka bir şey geçmiyor. Teşekkürler Madeline Fitness Club ailesi.🙏🏻❤️💪🏻

2024:01:18 16:08:13
Dila Konar

Dila Konar

Ortamı düzgün ve hocalar çok ilgili. Deniz hocam kilo alma konusunda özenle yardımcı oluyor, kendisine minnettarım. Mehtap hocam da güler yüzlülüğü ve ilgisi ile her daim motivasyonumu taze tutuyor. Benim gibi spor yapmakta yeni olanlar için en ideal yer burası diyebilirim.

2024:01:23 17:03:39
Alican Dogan

Alican Dogan

30 yaşıma kadar sporu bana sevdiren tek spor salonu , antronorlerin ilgisi alakası kişisel hazırlanan programlar mutluluk üzerine murllltluljk katıyor. Küçük nezih aile ortamı arayan ve kalabalık spor salonlarindan uzaklaşıp daha elit bir imkana sahip olmak isteyen insanlar için bire bir merkez . Aİyi ki varsın Madline ailesi teşekkür ederimm.

2023:11:20 09:59:40
Selma Yücesoy

Selma Yücesoy

Bir yıldır Mehtap Hoca'mla çalışıyorum. Gözü her daim üzerimde, yanlış yaptığımda anında müdahale ediyor, sorularıma sabırla cevap veriyor. Kendimdeki ruhen ve bedenen değişimin mimarıdır.Asla salonda spor yapamam derken beni sporu asla bırakamam mentalitesine getiren muhteşem hocam. Teşekkür ediyorum size. Sıcak bir aile ortamına tereddütsüz katılabilirsiniz.

2023:08:18 10:46:18
Timur Tursunov

Timur Tursunov

Yıllardır spor yapıyorum kendimi bildim bileli bu salona geliyorum. Ekipmanlar yeterli, hocalarımız yardım sever ve güler yüzlü, bı spor salonunda başka neye ihtiyacın olabilir ki? 💓

2023:10:14 14:57:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı