Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Antalya Shell

Antalya Shell, Antalya şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Shell, 1990 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehrin önde gelen akaryakıt istasyonlarından biri olmuştur. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Antalya Shell, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine akaryakıt ve diğer hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve motor yağları
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Temiz ve düzenli istasyon alanı
  • Otopark imkanı
Antalya Shell'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilir hizmet anlayışı, rekabetçi fiyatlar, kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla Antalya Shell, akaryakıt ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez Shell Yorumlar - 1

user151466

Antalya Shell Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça kaliteli. Kesinlikle tercih edilesi bir istasyon.

18 Nisan 2024
aycan çalışkan

aycan çalışkan

Fiş veremeyen shell mi olur demeyin? Onu da gördük market yazar kasa arızalıymış..! Ne kadar doğru bilmem artık farura içinde bekle de bekle teknoloji uğramamış bu shell istasyonuna. Zamanınız kısıtlıysa sıkıntı yaşamamak için pas geçin bence..!

2023:12:18 05:23:57
Ramazan GÖKDUMAN

Ramazan GÖKDUMAN

Personeliniz gül hanım in göstermiş olduğu TATLI DİL GÜLER YÜZ 🙂 için teşekkür ederim. saygilar...

2023:11:25 09:38:24
Hüseyin TURGUT (hturgut)

Hüseyin TURGUT (hturgut)

Trafiğin ilerlemesini bir girişi var. Çıkışta araçların yol vermesini bekliyorsunuz.Servis çalışanlar kibar anlayışlı. Yıkama için kompresörlü su var. Lastik şişirme için hava pompası çalışmıyor arızalı yazıyordu

2023:02:18 17:21:12
mkrmn nrgz

mkrmn nrgz

market çok kalabalık akşam saatlerinde bile sıra bekliyorsunuz

2023:10:14 13:20:25
Hüseyin Berkay BALTA

Hüseyin Berkay BALTA

Fazla yoruma gerek yok herşeyi ile 10 numara

2023:08:07 19:13:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı