Fora Sports Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 74 Yorum Ekle

Antalya Fora Sports Club

Fora Sports Club, Antalya şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor kulübüdür. 2005 yılında kurulan kulüp, geniş bir yelpazede spor aktiviteleri sunmaktadır.

Tarihçe

Fora Sports Club, Antalya'nın en köklü spor kulüplerinden biridir. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman antrenör kadrosuyla müşterilerine en iyi spor deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Fora Sports Club, uygun fiyatlarla kaliteli spor hizmeti sunmaktadır.
  • Farklı paket seçenekleri ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor salonları
  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel ve grup dersleri
  • Fitness, pilates, yoga, zumba gibi çeşitli spor aktiviteleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Fora Sports Club, spor yapmayı seven herkes için ideal bir spor merkezidir. Uzman antrenörler eşliğinde spor yapabilir, sağlıklı yaşam için gerekli bilgileri edinebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Fora Sports Club Yorumlar - 1

user151458

Antalya Fora Sports Club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz ve ekipmanlar oldukça kaliteli. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

18 Nisan 2024
fatma özdemir

fatma özdemir

Fora spor salonunda spor yapmak büyük bir keyif, istediğim zaman, istediğim sporu yapıyorum uzman hocalar eşliğinde yaptığımız spor doyum verici. Hijyen kuralları yerinde. Plates, yoga, finess, kardio,zumba, flay yoga müthiş, plates hocamız Müge Hanıma, emeği geçen bütün hocalarımıza, çalışanından salonun sahibine kaliteli hizmet için çok teşekkür ederiz. Spor yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. Fora spor salonunu görmeden başka yere bakmayın.

2024:01:08 17:30:05
Burak Karakaş

Burak Karakaş

Pandemiden sonra ara vermeden gittiğim bir salon özellikle crossfit yapıyorum burada 3100m2 alanı hijyenik koşulları grup dersleri özellikle hocaları üyelere olan yaklaşımları çok iyi Antalyadaki en iyi spor salonlarından biri crossfit yapmayı düşünenler yapanlar kendini ilerletmek için buraya kayıt yaptirabilirler crossfit hocası kadir hocam çok bilgili ve tecrübeli şiddetle tavsiye ederim. Crossfit salonunda wifi çekmiyor alt kata bir tane access point koyulsa çok iyi olur.

2023:09:26 09:56:03
Alper GKCY

Alper GKCY

Antalya’da spor yapabileceğiniz en kapsamlı salon.. Fiyat/fayda oranını dikkate alırsanız ucuz denilebilir. Fiyat indirimi yapıp salonu ucuza dolduran işletmelere nazaran Senelik üyelik biraz daha yüksek görünse bile kaliteli ve nezih bir spor salona üye olmak istemez misiniz?kMekan çok tertipli ve temiz. Soyunma odasına daları, duş ve tuvaletler de pırıl pırıl.. Bütün alet ve cihazlar kusursuz çalışır. Arıza veya bozulma durumunda hemen müdahale edilir.Hafta içi saat 07.00’da açılır -ki bu durum işe gitmeden spor yapma imkanı veriyor.Birlik kişi gibi bir heves sonucu üye olup devamını getiremezseniz muhakkak ki paranız boşa gidecek ve hizmetten faydalanmasısınız için size pahalıya gelecektir.Siz de üye olun, ancak üye olup faydalananlardan olun.. üye olup gelmeyen ve bir heves ile parasını boşa yatıranlardan olmayın..

2023:12:07 13:00:15
Nur Ercan

Nur Ercan

Sürekli oturarak masabaşı çalıştığım için müthiş bel ve sırt ağrılarım vardı ama Müge Hoca’nın🧡 pilates dersleriyle bu ağrılarım tamamen yok oldu,üstüne bide sırtım şekillendi, iki elim kanda olsa pilates derslerine yetişmeye çalışıyorum. Salon temiz denilebilir ama girişte galoş kullanılmıyor. En kalabalık saatte bile yürüme bandlarında yer oluyor. Spor aletleriyle ilgili yorum yapamıyorum çünkü o kısmı pek kullanmadım. Genel itibariyle güzel ✨

2023:12:13 19:34:31
Ferhat Çalışkan

Ferhat Çalışkan

Bu fiyat bilgisi devlet sirri mi kardesim? Inatla soylemiyorsunuz, ayaginiza cagiriyorsunuz. Ne tur manipulasyon yapmaya calistiginizi anladim. Alt tarafi bir rakam vericeksiniz. Umarim en azindan calistirdiginiz genc bayanlara hak edilen maasi veriyorsunuzdur.

2024:01:24 15:38:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 10:00–20:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı