Lara Fitness Center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Lara Fitness Center Antalya

Lara Fitness Center, Antalya şehrinde hizmet veren bir spor merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ve modern spor salonu ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Lara Fitness Center, spor ve fitness alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Müşterilerine sağlıklı yaşam ve formda kalma konusunda destek olmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor salonu
  • Profesyonel eğitmenler
  • Çeşitli grup dersleri
  • Bireysel antrenman programları
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Lara Fitness Center, müşterilerine sağlıklı yaşam konusunda uzman eğitmenler eşliğinde hizmet vermektedir. Geniş ve modern spor salonu ile fark yaratan bir deneyim sunmaktadır. Spor yaparken keyif almak ve formda kalmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Lara Fitness Center Yorumlar - 1

user151438

Antalya Lara Fitness Center Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Benim için en önemli kriterlerden biri olan ekipmanların kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Volkan Söndüren

Volkan Söndüren

Bir önceki salondan ve pt tarafından hayalkırıklığı yaşadıktan sonra bu salona başlamaya karar verdim. Salon küçük ama bakımlı. Soyunma odaları biraz küçük ve 6-7 kişi bir anda içeride olunca yer az geliyor. Ama bu da çok kötü bir şey değil. Tek önerim üyelik kartları yerine bir uygulama kullanılması olacak.Onun dışında pt Arda Hocayı da tavsiye ediyorum. Kendisinden özel ders alıyorum ve bir önceki Hocadan göremediğim ilgiyi ondan görüyorum. Çok iyi ders veriyor ve yanlışlarımı düzeltiyor ve ne yapmam gerektiğini anlatıyor. İlk defa gerçekten spor yaptığıma inanmaya başladım. Kendisini de salonu da tavsiye edebilirim.

2022:12:10 11:57:15
Nesrin Avci

Nesrin Avci

"Svetlena" 🙂 iyi ki yollarımız keşişmiş iyi bir hoca ve iyi bir dost.. Güler yüzlü disiplinli çalışma programı ile çok güzel yönlendirdi.. fitness kraliçesi o⭐

2023:04:03 14:00:39
saltuk utas

saltuk utas

Ayağımda ugursuzlukmu var ne girdim biri ağırlık düşürdü sakatlandı olur ole şeyler ölmedi fiyat kazık mekan küçük aylık 700 lira ogrenciysen tabii çalışanlar galiba ecnebi Rus olabilirler pıtriska obruska katyusha falan filan güzel değil

2023:02:04 12:12:23
Serkan ozgirgin

Serkan ozgirgin

Butik salon arayanlar için ideal. Laranın en eski salonu olmasına rağmen cihazlar çok iyi. Temizlik ve bakım süper. Soyunma odaları ve duşlar da yeterli.

2022:06:25 08:47:29
ibrahim can başyiğit

ibrahim can başyiğit

İlgili ve Güler yüzlü hizmet. Her soruyu sabırla cevaplıyorlar. Lavabolar duşlar temiz. Bazen kapanmaya yakın saatlerde su sıcaklığı ılıklaşıyor ama soğuk da değil.

2022:03:06 21:02:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı