Gym Master

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Gym Master

Gym Master, Antalya şehrinde fitness ve spor hizmetleri sunan bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli ve etkili antrenman programları sunmaktadır.

Tarihçe

Gym Master, Antalya'nın en köklü spor salonlarından biridir. Kurulduğu günden bu yana binlerce müşteriye hizmet veren işletme, spor ve fitness alanında uzmanlaşmış deneyimli bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı fitness ekipmanları
  • Uzman antrenörler eşliğinde kişiye özel antrenman programları
  • Geniş ve ferah alanlar
  • Grup dersleri ve etkinlikler
Gym Master, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri ve formda kalmaları konusunda destek olmaktadır. Uzman antrenörlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Gym Master Yorumlar - 1

user151388

Antalya Gym Master Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Burada antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

18 Nisan 2024
Hatice Gök

Hatice Gök

Öncelikle ortam çok güzel, spor aletleri gayet yeterli. Soyunma odaları ve duslar gayet ferah. Sık sık temizlik yapılıyor, genel olarak sordugunuz sorulara cevap bulabiliyor , ve yardım taleplerinize olabildiğince çabuk dönülüyor. Özel bire bir ilgi istiyorsaniz salonla görüşüp talepte bulunabilirsiniz. Ama genel olarak da P.T ler çok ilgili, özellikle MALI ye çok teşekkür ediyorum. Sizi çok kısa sürede aletleri adapte ediyor ve artık kendi rutininizi de olusturabiliyorsunuz. Kesinlikle fiyat performans bir işletme.Hatta performans daha da üstünde.. Kafe kısmı da gayet ferah ve huzurlu..Yeni başlayacaklar için de kendilerini rahat hissedeceksiniz bir ortam.

2023:09:27 09:05:45
Yağız Ertürk Aytar

Yağız Ertürk Aytar

Salona 2023 Ağustos ayında 9 aylık üye oldum düzenli de devam ediyordum fakat bir ay sonra Adana'da yaşayan babama ileri seviye akciğer kanseri teşhisi kondu Ben de 3 ay süreyle dondurdum Ocak ayı itibariyle dondurduğum Süre bitti fakat babamın Tedavisi devam ettiği için ve ben de onunla beraber Adana'ya gitme durumum olduğu için salon yönetimine Bununla ilgili dilekçe ve raporları tebliğ etmeme rağmen bana sözleşmeye göre sadece üyenin hasta olması veya taşınma durumunda iade yapabildiklerini söylediler bu şekilde bir durum Herkesin başına gelebilir sözleşmede böyle bir şart olmasa bile bazı durumlarda inisiyatif kullanmak gerekir diye düşünüyorum Umarım salon yönetimi gereğini yapar

2024:01:21 10:37:02
Nazif Körük

Nazif Körük

Çok temiz çok elit çok düzgün çok kibar insanlar etik davranıyorlar.uyelerine zamlardan önce üyelerine defalarca uyariyorlar bu iyi..Diceksiniz bunda ne var işleri bu doğru işleri bu ama ben üyeleri değilken bile ilk görüşmeye oda tesadüfen gezerken yeni bir salon arayisim vardı içeri girdim orda tezgahin arkasindaki beyfendi beni salonu gezdirdi sonra kayıt için yukarı çıktık ben form dolduracaktır beyfendi isterseniz iki gün sonra gelin kampanyalarımız olacaktır yeni fiyat guncelleyip daha uyguna üye olmanızı tavsiye ederim dedi şaşırdım çünkü bu pek karşılaştığım bir olay değil benden istese daha yüksek fiyattan yada o anki fiyattan üye yapabilir bende sonra kampanya yi görünce üzüle bilirdim bunun önüne geçti ordaki akşam çalışan beyfendi çok sağolasın kardeşim kolay gelsin bende bu davranışlarına karşılık olarak zaten yıllık üyelik yapardım 25 aylık yaptım hem kampanya dan yararlandım hemde arayışımız bitti

2023:12:18 07:41:28
KS s

KS s

Temiz mi temiz alet varmı var , zaten bu her salonda var 2 yıldız bunlara , ancak kampanyalarda bilgi kirliliği var ve soğumamıza sebep olan erkekler için reformer ile ilgili reklam yapıyorlar , reformara kayıt olmak için gittiğimizde “kadınlar erkekleri tercih etmiyor” diye caydırma baskısıyla karşılaşıyoruz , kadınlara özelse kadınlara özeldir ama değil reklamlarında bile var neyse böyle bir saçmalık yaşandı.ayrıcs herkes kampanya hakkında farklı şey konuşuyor bir düzensizlik var umarız bölgede daha ciddi ve parayı aldık bitti gitti olmayan spor işletmesi açılır

2023:12:11 16:23:27
horsemantalya

horsemantalya

Sadece para odaklı bir işletme. Üye olduktan sonra iş o an bitiyor. Özel ders almazsan ilgi alaka sıfır herşey sadece para tamam amaç para kazanmak ama gerekli yükümlülükleri yapmak kaydı ile

2024:01:06 20:44:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:00
  • Salı 06:30–23:00
  • Çarşamba 06:30–23:00
  • Perşembe 06:30–23:00
  • Cuma 06:30–23:00
  • Cumartesi 06:30–23:00
  • Pazar 08:00–21:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı