Aygün Gym (Fitness Kickboks – Boks – Muaythai – Pilates – Cadillac Reformer)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Antalya Aygün Gym

Aygün Gym, Antalya şehrinde bulunan bir spor merkezidir. Fitness, Kickboks, Boks, Muaythai, Pilates ve Cadillac Reformer gibi farklı spor branşlarında hizmet vermektedir. Müşterilerine geniş bir yelpazede spor imkanları sunan Aygün Gym, profesyonel antrenörler eşliğinde kaliteli bir spor deneyimi yaşatmaktadır.

Tarihçe

Aygün Gym, spor tutkunu olan Aygün Bey tarafından 2010 yılında kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak gelişen ve genişleyen spor merkezi, Antalya'nın en popüler spor salonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Fitness ve diğer spor aktiviteleri için uygun fiyatlar
  • Aylık ve yıllık üyelik seçenekleri
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler

Önemli Özellikler

  • Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim imkanı
  • Modern ekipmanlar ve tesisler
  • Çeşitli spor branşlarında hizmet
  • Temiz ve hijyenik ortam
Neden Aygün Gym'i Tercih Etmelisiniz? Aygün Gym, geniş spor branşlarıyla herkesin ihtiyacına uygun bir spor deneyimi sunmaktadır. Profesyonel antrenörler ve modern tesislerle donatılmış olan spor merkezimizde, sağlıklı ve keyifli bir şekilde spor yapabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Aygün Gym (Fitness Kickboks – Boks – Muaythai – Pilates – Cadillac Reformer) Yorumlar - 1

user151374

Antalya Aygün Gym spor salonunda kickboks derslerine katıldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Eğitmenler çok profesyonel ve motivasyon vericiydi. Ayrıca spor salonunun temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Abdulkadir Alican

Abdulkadir Alican

Salon temiz,sahibi ve çalışanları kibar güleryüzlü, aletler eksiksiz bolca klima var...emre hoca,nazlı hoca ve selim hoca ayrıca güleryüzlü tecrübeli ve çok yardımcılar...

2023:10:17 08:50:59
derya zengin

derya zengin

Antalya’da bir çok salona gittim ama ilk günden beri kendimi en rahat hissettiğim yer burası.Ev konforunda çalışıyormuş gibi rahat ve huzurluyum.Temizlik konusunda bir numaralar,tatlı dilli hanımefendiyi her zaman biyerleri silerken görüyorsunuz.Soyunma odası,lavabolar,salon her daim temiz.Emre Hoca çok şeker,her gün bin tane soru sormama rağmen sıkılmadan cevaplıyor:) Selim Hocayı anlatmaya gerek yok zaten,ilk günkü güleryüzlü karşılamasından,bilgilendirici konuşması ve pozitif enerjisinden ötürü hemen o an üye oldum.Atlanmaması gereken bir diğer mevzu da spordan sonra rahatça oturup birşeyler atıştıracak ve içebilecek minik cafelerinin olması.AYGÜN ailesine teşekkürler❤️

2023:09:18 09:41:45
CEYHUN ÇAKIR

CEYHUN ÇAKIR

İlk açıldığından beri bu güzel salonun üyesiyim. Farklı farklı yorumları okudum. Salonun havalandırmaları, klimaları ve diğer bütün gerekli ekipmanları yerli yerinde çalışıyor. Sabah açılışında temizlik akşam kapanana kadar sürekli devam ediyor. Olumsuz yorumlara aldanmayın.

2023:11:02 06:27:47
Büşra Memiş

Büşra Memiş

3 aydır düzenli olarak gidiyorum. Selim Aygünle 2 aydır birebir çalışıyoruz. Kendisi ders süresini efektif ve etkili kullanıyor. Her gün üstüne koyarak ilerliyorsunuz. Gelişiminizi beslenmenizi takip ediyor. Oldukça memnunum. Sahibi Mehmet Aygün her konuda ilgili çalışan seçiminden üyelere kadar gerekli özeni gösteriyor. Nazlı Hoca’dan ders almama rağmen ne zaman soru sorsam aletler konusunda destek istesem kendisi hemen yardımcı oluyor. İş disiplini oldukça yüksek. Son olarak Emre Hoca salon düzenine karşı oldukça özenli! Tavsiye ederim. 💪🏼

2023:09:18 08:42:32
Berkay ekici

Berkay ekici

Verdiğiniz cevaba ithafen Koşu bantlarının üzerindeki boydan boya dediğiniz tozlanmış havalandırma borusu diyorsanız çalışmıyor, Fitness Center o kadar insan geliyor cam açmakla olmaz maalesef 15 derece açık onlarda.Pervanelere gelicek olursak içerdeki karbondioksiti yüzünüze tekrar üflüyor koskoca fitness centeri pervaneyle yürümez kendiniz itiraf ediyorsunuz. Oksijen yetersizliğinden çok bitkin oluyoruz ,akşam seansında 15 kişi olduğunda hamam gibi oluyor verdiğimiz havayı tekrar soluyoruz havasız kalıyor. Havalandırma sistemi yetersiz maalesef.

2023:10:23 13:46:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı