Ultra Max Gym

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Antalya Ultra Max Gym

Ultra Max Gym, Antalya şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ultra Max Gym, spor ve fitness tutkunları için ideal bir ortam oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak gelişen ve genişleyen spor salonu, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Uzman antrenörler
  • Çeşitli grup dersleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
  • Özel antrenman programları
Ultra Max Gym, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda destek olmakta ve her bireyin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir spor salonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Ultra Max Gym Yorumlar - 1

user151362

Antalya Ultra Max Gym Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel de son derece yardımsever ve profesyonel. Benim için Antalya'da en iyi spor salonlarından biri.

18 Nisan 2024
Kuzey Yıldırım

Kuzey Yıldırım

Antalya'da gelebileceginiz en iyi spor salonlarında biri aylık ücreti diğer salonlara göre uygun. Çok nazik hocaları var ve olabildiğince yardım ediyorlar . Neredeyse her bölge için en iyi makineler var akşamları makine bulama korkusu olanlar varsa makine sayısı fazla olduğu için bula biliyorsunuz ve en önemlisi temiz

2024:01:23 13:00:26
Alper Mutlu

Alper Mutlu

olumsuz: üye/kapasite oranına dikkat edilmediği için son zamanlarda özellikle akşamları bırakın spor yapmayı nefes bile alınamıyordu içeride. Haftasonu ve akşamlarıçok dolu oluyor. sporcu takibi adına her hangi bir işlem yok. Gelişim takibi sıfır. Şansa kısmete gidip geliyorsun. bir de giriş kapisinin onunde sigara iciliyor. ilginç geldi.olumlu: soyunma odaları temiz, wc ler de öyle. kullanılan teçhizatlar ve spor ekipmanları da modern ve qr kod ile birlikte uygulamalar ile birlikte kullanışlı. bu kadar paraya bu kadar hizmetten, ne olursan ol gele döndüğü icin üyeliğimi yenilemedim. 3-5 fazla verip baska bir yere uye oldum.

2024:01:15 11:53:57
Bananalover

Bananalover

Ultramax’ın kendisine verdiği önem ve karşıya yansıttığı tutum, müşteri ilgi ve alakasını çok beğeniyorum. Önceden Efe gym’deydim fakat kendi işletmelerini geliştirmek gibi bir çabaları yoktu. Ultramaxta ise kazandığı parayı yine kendi işletmesine yatırım yaparak, müşterilere daha iyi hizmet sağlıyorlar. Tebrik ederim

2024:01:23 12:59:20
爱ZersTort

爱ZersTort

Salon çok güzel bir çok imkana sahipsin hocalar her zaman her konuda yardımcı oluyor aynı zamanda çok temiz bir salon 1 yıldır severek devam ediyorum teşekkürler ultramax

2024:01:23 13:17:22
seval argün

seval argün

Uygulamasının olması çok kullanışlı . Uygulamada salonun anlık doluluk oranını gösteriyor bu çok iyi . Oldukça temiz ve kadın olarak da çok rahat bir şekilde spor yapabildiğim bir yer. Havalandırma bi tık daha iyi olabilirdi sadece . Bence kepez bölgesinin en iyisi .

2023:12:19 02:21:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–00:00
  • Salı 08:30–00:00
  • Çarşamba 08:30–00:00
  • Perşembe 08:30–00:00
  • Cuma 08:30–00:00
  • Cumartesi 08:30–00:00
  • Pazar 09:00–21:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı