Transform Gym – Antalya Spor Salonu ve Fitness Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Transform Gym - Antalya Spor Salonu ve Fitness Merkezi

Transform Gym, Antalya şehrinde spor salonu ve fitness merkezi olarak hizmet veren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Transform Gym, spor ve fitness tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak gelişen ve yenilenen işletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Üyelik seçenekleri ve paketler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Grup dersleri ve özel antrenmanlar için farklı fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı fitness ekipmanları
  • Deneyimli ve profesyonel antrenörler
  • Geniş ve ferah alanlar
  • Çeşitli grup dersleri ve etkinlikler
Transform Gym'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uzman antrenörler, modern ekipmanlar ve geniş alanlar sayesinde spor yaparken keyif alabilir ve hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Transform Gym – Antalya Spor Salonu ve Fitness Merkezi Yorumlar - 1

user151358

Antalya Transform Gym, Antalya'da bulunan en iyi spor salonlarından biri. Geniş ve modern ekipmanlarıyla her türlü antrenmanı rahatlıkla yapabileceğiniz bir ortama sahip. Ayrıca deneyimli antrenörleri sayesinde hedeflerinize daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Temiz ve düzenli bir ortamı olan bu spor salonunu kesinlikle tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Umut Seven

Umut Seven

ilk başta biraz çekindim ama sonra yorumlara bakarak ve araştırarak geldim ve neredeyse 3 ayim ve evden çok bulunduğum yer diyebilirim yorumlarda kötü yorum gördüm ama inanın yorum yapanlar alakasız yazmışlar sıcak kanlilar ilgili alakalı ve en ufak hareket yanlışım da Tahir hoca olsun Yasin hoca olsun Yavuz hoca olsun hepsi doğru hareketi gösteriyor inanın gelip görüp deneyin TRANSFORM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM 💪🏻🙂

2024:01:02 15:57:12
Burak Sulun

Burak Sulun

Sıcak bir aile ortamı var. Eğer bu size yetiyorsa ufak kusurları görmeyin böyle daha mutlu olacaksınız

2023:09:14 16:14:48
Çilenay Kütük

Çilenay Kütük

Hareketleri yapamam, aletleri kullanamam, kalabalık olur utanırım diye çekinerek başladığım salonda şimdi evime gelmiş gibi hissediyorum. Ezgi ablanın güzel gülüşü, sıcak karşılaması ve birbirinden değerli hocalarımın emekleri için teşekkürler. Kendinizi gönül rahatlığıyla Transform ailesine emanet edebilirsiniz

2023:09:21 19:38:31
Hamit Kapsiz

Hamit Kapsiz

Ben 3 aydir gidiyorum gayet iyi1-ilgi ve alaka var2-Temizlik olarak iyi(yapılırken gördüm rutin olarak)3-klima ve fanlar yeterli içerisi kokmuyor4-herkes için ayrı soyunma odaları ve duş var5-plan ve program çerçevesinde yoğunluk olmadan calisabiliyorsunuz6- ağırlıklar ve diğer ekipmanlar yeterli (sıra beklemiyorsunuz)7- Yasin ,Tahir, Aykut eğitmenler gayet iyi tecrübeli motivasyonu güzelÇıkın çıkın gelin

2023:09:14 14:10:16
Fidan Ataç

Fidan Ataç

Zayiflamami ve incelmemi sağladığınız, ilginiz ve duyarlılığınız icin çok teşekkür ederim 3 aylik bir sürede 2 beden incelmek mükemmel... Bu süreçte bütün serzenişlerimi sabırla dinleyen Aykut hocama ayrı teşekkür ederim..

2023:09:14 14:48:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:45
  • Salı 09:00–22:45
  • Çarşamba 09:00–22:45
  • Perşembe 09:00–22:45
  • Cuma 09:00–22:45
  • Cumartesi 09:00–22:45
  • Pazar Kapalı

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı