Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

LİVANEL MOBİLYA ANTALYA

LİVANEL MOBİLYA ANTALYA, Antalya şehrinde mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan firma, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

LİVANEL MOBİLYA ANTALYA, 1995 yılında Ahmet Livanel tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

LİVANEL MOBİLYA ANTALYA, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli mobilya ürünleri sunmaktadır. Firma, her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Özgün tasarımlar
  • Profesyonel hizmet anlayışı
LİVANEL MOBİLYA ANTALYA, müşterilerine kaliteli ve şık mobilya seçenekleri sunarak evlerini güzelleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa LİVANEL MOBİLYA ANTALYA Yorumlar - 1

user151268

Livanell Mobilya Antalya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem kaliteli hem de şık tasarımlarıyla evimi çok güzel bir şekilde dekore ettim. Mağaza çalışanları da çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

18 Nisan 2024
Gürsel Korkmaz

Gürsel Korkmaz

Köşe Koltuk takımı ve televizyon ünitesi almıştım. Koltuk takımının köşesindeki kusuru kendilerine bildirdik . Gelip alacaklardı . Sanırım 4 ay oldu , halen ses yok. Bu arada telefonla aramışlığımda vardır.Albenisi var eşyaların ama kullandığınızda kalitesizliğini görüyorsunuz.Koltuk süngerleri çöktü ve sesler gelmeye başladı.3 yıldızı televizyon ünitesine veriyorum.Alırken iyice düşünün.

2023:11:13 09:24:04
Selin Arıcı

Selin Arıcı

Bir yıldızı bile hak etmeyecek kadar kötü bir firma. Asla ürünlerinin arkasında değil ve 2 yıl garanti olmasına rağmen oyalıyor ki garantisi bitsin de uğraşmayalım diye. Sıfır gelen ürünlerim kırık geldi söyleyince de mesafeyi sorun ettiler. Antalya içine taşındım hala daha mesafeyi sorun ediyorlar ve asla gelmiyorlar. Mesajlara bile cevap vermiyorlar. Paranıza yazık etmek istemiyorsanız kesinlikle buradan alışveriş yapmayın.

2023:04:26 08:51:29
AU TRN

AU TRN

Bir video yükledim umarim yayınlanır. Sıfır üründe kusurlu gelen parçamı götürüp daha da kusurlu delik deşik bir parça taktılar. Kac defa söyledim en son yıkadım elimi. Bu işlerle ugrasmayi sevmem ama bazen baska mağduriyetlerin önüne geçebilmek adina deneyimlerin paylaşılması gerekiyor..Bir de işletmenin yerinde olsam müşteriyle nasil konuşmasi gerektigini bilen birine actiririm telefonlarımı. Bunun dışında montaj ekibi gayet basarili ve kibarlardi fakat onlarında elinden birsey gelmedi ne parça yollamışlarsa onu taktılar. Küçük parça diye kimse hesaba almadı kisaca durumu. .

2023:01:01 19:54:01
Aysenur Sahin

Aysenur Sahin

Mağaza Çalışanları guler yüzlu ve çok içtendi. Köşe takımı aldım modern ve dayanıklı duruyor. Bir cok yer gezdim istediğim tarzda köşe takımı bulamamıştım ama tam istediğim modelleri bu mağazada bulabildim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tavsiye ediyorum.

2021:03:20 18:58:01
Mehmet Emin Bakır

Mehmet Emin Bakır

Aldığım Ürünlerden çok memnunum.Fiyatlarına göre ürünler çok uygun.Mekanizmalı ürünlerini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Mağazadaki personeller daima Güler yüzlü.İstediğiniz mobilyayı istediğiniz şekilde yapıp teslim ediyorlar.Kesinlikle tavsiye ederim

2022:03:03 11:13:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı