papatya antalya çiçekçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Antalya Çiçekçi - Papatya Antalya Çiçekçi

Papatya Antalya Çiçekçi, Antalya şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçidir. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli çiçekler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Papatya Antalya Çiçekçi, 2000 yılında Antalya'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman taze ve kaliteli çiçekleri müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çiçeklerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Özel tasarımlar ve buketler için fiyatlar değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş çiçek çeşitliliği
  • Profesyonel ve hızlı teslimat
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Papatya Antalya Çiçekçi'yi tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli çiçekler, uygun fiyatlar ve hızlı teslimat gibi avantajlarla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa papatya antalya çiçekçi Yorumlar - 1

user151154

Antalya'da en güzel çiçekleri bulabileceğiniz bir çiçekçi. Hem hızlı hem de kaliteli hizmetleri ile her zaman tercih edilesi bir yer. Çiçekler taptaze ve çok güzel bir şekilde hazırlanıyor. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Nisan 2024
DUYGU DERİN YILMAZ61

DUYGU DERİN YILMAZ61

Ne söylesem az ne yazsamda öyle 😊 isinin ehli kalitesinden asla sual olunmayan gerek şahsıma gonderilen gerek şansımın gönderdiği ciceklerle bizi onure eden Bana yollanıldıgındaysaaa beni kooocamaaan mutlu eden saat farketmeksizin hatta dün gece 23.00 geciodu 🙈 ewime kadar gelen ewde olmadığımı soyledigimde Hic sorun değil duygu hanım biz bunu geri dükkana götürelim yarin uyandığınız saatte tekrar getiririz 🫠 diyerek kalbimi 1 kez daha feth eden sonrasinda arkadasimdan ögrendim ki (o helyum balonlarıni gecenin 1 vakti bulabilmek icin cabalamiş olan ) 🥰 son derece duyarlı we nazik sitelerinde ne görüyorsanız 1 e 1 aynısını gönül rahatlığıyla alıp yollayabileceginiz gözüm kapalı onerebilecegim tek adres YUZUMDE KOCAMAN GÜLÜMSEMELERE SEBEP OLUYORSUNUZ HERSEY ICIN COOOK TESEKKUR EDERİM...

2024:01:18 12:52:08
Gul Kilic

Gul Kilic

Internet sitesinden verilen siparisle, elimize ulasan cicegin alakasi yok! Icine kafalarina gore kus figuru vs koymuslar. Bir tane sukulentle kompozisyonu tamamladiklarini dusunuyorlar. Telefonla arayip duzeltilmesini istedigimde agresif ve kaba bir uslupla karsilastim. Siparis vermeden once bir kez daha dusunun👎

2018:02:02 14:44:57
recep gırlangıc

recep gırlangıc

Sipariş ettiğim çiçeğin kutusu ıslak bir şekilde geldi ve not zarfindaki yazılar bile akmış okunmuyor. Teslim eden arkadaşlar sanırım kör. Satıcının iletişiminde bi okadar kötü ve verdiğiniz paraya değmeyen bir hizmet ve mal kalitesi alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2021:02:27 15:34:30
Duyqu Yılmaz

Duyqu Yılmaz

Buqün kardeşimin bana ilk anneler qünüm için 120₺ ödeyipte sipariş verdiği orkideyi yaprakları solmuş ,solmuş orkide ve kağıdı yamuk yumuk kesilmiş özensiz bir not kaqıdı ile koyup qetirmişler.dandik bi saksı ile.

2018:05:13 19:13:21
Sema Gök

Sema Gök

Çiçek verdikleri saatten iki buçuk saat sonra geldi.Üstelik görseldeki gibide değildi.belki bin defa aradım tlf lara tenezzül edip cevap bile vermiyolar.asla tavsiye etmiyorum ve kimseye de sipariş verdirtmicem. 👎

2019:05:12 15:09:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı