Kalender Flowers

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Kalender Flowers

Antalya Kalender Flowers, Antalya şehrinde çiçekçilik hizmeti sunan bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Antalya Kalender Flowers, müşterilerine kaliteli çiçekler sunmaktadır. Çeşitli fiyat aralıklarında çiçek seçenekleri bulunmaktadır.

Hizmet ve Ürünler

  • Düğün çiçekleri
  • Doğum günü çiçekleri
  • Sevgililer Günü çiçekleri
  • Mezuniyet çiçekleri
Antalya Kalender Flowers, taze ve özenle seçilmiş çiçekleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Kalender Flowers Yorumlar - 1

user151132

Antalya Kalender Flowers Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve çok güzel tasarımlarla hazırlanmış. Siparişlerim her zaman zamanında ve eksiksiz bir şekilde teslim edildi. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Nisan 2024
HUSEYIN AVSAR

HUSEYIN AVSAR

2023:06:19 12:52:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı