Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası

Antalya şehrinde bulunan Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası, Vestel markasının yetkili satış noktasıdır. Mağaza, Vestel markasına ait beyaz eşya, elektronik eşya, televizyon, küçük ev aletleri gibi ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası, Vestel markasının güvenilir ve kaliteli ürünlerini Antalya halkına sunmak amacıyla kurulmuştur. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Kaliteli ürünler için rekabetçi fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Vestel Ekspres Antalya Muratpaşa Yüksekalan Yetkili Satış Mağazası Yorumlar - 1

user151048

Antalya Vestel Ekspres mağazasından aldığım üründen çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyi. Mağazanın konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Nisan 2024
ARZU DENER

ARZU DENER

Mağazaya gidince ilgi alaka güzel ürünleri satana kadar harika ilgileniyorlar ürün satışından sonra ilgi alaka kesiliyor umursamıyorlar çeyiz aldım ikişer takım küçük ev aletleri ama böyle çeyize koyulurmu siz karar verin kaç kere aramama rağmen ne dönüş yapıldı ne ilgilenildi gerekli heryere bildiricem bu durumu

2024:01:13 06:41:11
Serkan Öztürk

Serkan Öztürk

Tv aldım mağazadan piyasa fiyatının çok uygun fıyata ve mükemmel ses görüntüsü var kesinlikle çok memnun kaldım

2023:10:21 17:01:09
Evrim Atasoy

Evrim Atasoy

Alışveriş boyunca ilgi ve alakası için Alper Beye çok teşekkür ederim. Sabırla ilgilendiği ve yardımcı olduğu için güzel bir alışveriş deneyimi oldu.

2024:01:24 18:18:40
Mehmet Cengiz Gökparçalar

Mehmet Cengiz Gökparçalar

Daha önce şirketimize Klima ve TV almıştık.O zamanda Ayşenur hanım güler yüzü ve enerjisi ile çok ilgilenmişti.Ve 2 gün önce yine 3 adet vestel mutfak eşyası aldım çok teşekkür ederim.Ayşenur hanım alacagim eşyalarda kararsız kalsam bile Ayşenur hanım ürünleri anlatarak hemen yardimcida oluyor.

2023:12:04 16:53:36
Kardelen Kara

Kardelen Kara

Ayşenur hanıma çok teşekkür ederim, bizle çok güzel ilgilendi. Sayesinde hiç aklımızda olmayan bir alış veriş yaptık :))

2024:01:04 14:49:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı