MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Antalya MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM

MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM, elektronik ürünlerin satışını yapan bir mağazadır. 2005 yılında Antalya'da açılan bu mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM, MediaMarkt zincirinin bir parçası olarak kurulmuştur. MediaMarkt, elektronik ürünlerin satışı konusunda Avrupa'nın önde gelen perakende zincirlerinden biridir. Antalya'daki mağaza da bu kaliteli hizmet anlayışını devam ettirmektedir.

Fiyat Politikası

MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM, elektronik ürün alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir alışveriş noktasıdır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa MediaMarkt Antalya MarkAntalya AVM Yorumlar - 1

user150874

Antalya MediaMarkt, MarkAntalya AVM içerisinde bulunan elektronik mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması alışveriş deneyimini olumlu yönde etkiliyor. Fiyatlar da genel olarak piyasa ortalamasına uygun. Ancak bazı ürünlerde indirimlerin daha fazla olması tercih sebebi olabilir. Mağazanın düzeni ve temizliği de oldukça başarılı. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

17 Nisan 2024
Önder Çoban

Önder Çoban

ŞİKAYET !!!!! TEHDİT YALAN DOLAN dolu bir mağaza. Yorum üstte gözüksün diye veriyorum bu puanı. Mediamarktta bizi dolandırmaya kalktılar. Güya söz verdikleri müşteri 65.000 liralık telefonu 78.000 liradan alacak size satamayız dediler sonra 78.000 lira öderseniz onun 3günlük beklemesini iptal edip size satabiliriz dendi. Nerede iş ahlakı nerede müşteri memmuniyeti. Ayrıca bir personel beni bu duruma itiraz ettim diye tehdit edip dövmeye kalktı. Arkadaşımın yanında bana küçük düşürücü laflar etti. Lanlı lunlu konuşup üstüme yürüdü. Ş…var’a ayrıntılı şikayetimi yazdım buradanda bilgilendiriyim dedim. Güvenip bir şey ayırtmayın ya da bir şeye gereğinden fazla para ödemeye kalkmayın tamamen tezgah. Mağaza sorumlusu arkadaşta bizi başka bir mağazadan almamız için gönderdi taaa Mall of antalya’ya. Bir saat dahi geçmeden şubelerine vardığımızda ne hikmetse o da satıldı diyip bizi yalandan mağdur edip hem madden hem maneven zarara sokup alay konusu ettiler..

2023:11:25 01:10:09
anıl Uygur

anıl Uygur

Telefon almak istedim mecburi kasko şartı var diyorlar 4bin tl. Kasko almazsam satmıyorlar. Arkadaşlar ben siz 100-200tl prim alın diye 4bin lira vermek zorundamıyım bu ne kadar saçma sapan bir sistem. Aynı avm içindeki teknosa dan aldım ürünü. Müşteri kaybetmek çok kolay ama kazanmak zor…

2023:12:23 16:20:34
Süheyla Ayvaz

Süheyla Ayvaz

Fakir RS 780 Robot aldık. Satış yetkilisi Şerife hanım. Çarşamba veya perşembe günü gelip kurulumu yapacaklar diye bilgi verdi. Her şey ürünü sattıktan sonra olsa gerek. Kendimizi ona göre planladık. İşimiz den de olduk. Ne gelen var ne giden. Müşteri memnuniyetine hiç yakışmıyor. Ürünü iade edip. Asla tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyoruz. Kimseyede tavsiye etmem...😡

2023:12:30 10:34:42
Gokhan Tasci

Gokhan Tasci

Philips in tras makinesini aldım iki kullandım bozuldu iade etmek istedim garantiye gönderdiler hatta benim goturmemi istediler daha çabuk alirmisim yok dedim verdim garantiden geldi yine 2 kullandım tak diye durdu bozuldu bide ek garanti yapalım dediler artı ücret ödedim madur oldum sürekli tras parası veriyorum bugün braunun makinesini almak zorunda kaldım tekrar goturcem yine garantiye yollucaklar iade talebi istiyecem yoksa gerekli yerlere şikayet edicem

2024:01:05 20:17:47
Ömür Kayra Sapmaz

Ömür Kayra Sapmaz

REZALET!!! bilgisayar almak istedik 16 GB ram ve 512 GB hafızalıydı bize 8 GB ram 200 GB hafızalı bilgisayar verdiler resmen dolandırıcılık zaten 3 güne gelir dedikleri bilgisayar 2 haftada geldi

2024:01:21 10:03:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı