Şarampol Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Şarampol Eczanesi

Şarampol Eczanesi, Antalya şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren eczane, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Şarampol Eczanesi, 1998 yılında Antalya'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana bölge halkına sağlık alanında destek olmayı amaçlayan eczane, uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Şarampol Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Eczane, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri ile müşterilerine destek olmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli eczacı kadrosu
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Güvenilir ilaç temini
Şarampol Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Sağlık konusunda güvenilir bir destek arıyorsanız, Şarampol Eczanesi sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Şarampol Eczanesi Yorumlar - 1

user150738

Antalya Şarampol Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Her zaman tercih ettiğim bir eczane.

17 Nisan 2024
Habibe Serin

Habibe Serin

14.08.2021 tarihli nöbetçi eczanenizde çalışan düşüncesiz kişinin bunu özellikle görmesini istiyorum sizin yüzünüzden 3 gündür ağrı çekiyorum ve dilerim bin katıni siz çekersiniz ve acınızla boğuşurken de sizin yaptığınız gibi malesef yoğunluk var olabiliyor böyle şeyler deyip gecistirilirsiniz.recetemde ki ağrı kesiciyi depodan getirtecegini söyleyip (ki 3 kez kesin gelir mi diye teyit ettim ) 1 saat sonra gelmemi istedi gittiğimde depoda yokmuş deyip reçeteyi de işleyip parasını aldığı için başka yerden alma şansı bırakmayıp cumrtesi akşam ki ilacımı pazartesi bakilacagini söyleyen bilinçsiz arkadaş çektiğim kulak ağrısı günlerdir ölüyorum acıdan senin gibi cahil yüzünden, pazartesi orada olamayacağımı Antalya'da yaşamadığımi ve dayanamadığımı bildigirdigim halde başından attı tek dileğim bu ağrının kat kat fazlasını yaşaman, zaten böyle merdiven altı gibi küçücük bı yerde 2 kişiyle nöbetçi kalan sonrada herşeyi alt üst karıştıran zihniyetten bu beklenirdi, kim ne sorsa yok yok yok depodan gelirmiş sonra alsınmis herkese aynı hareket yoksa gönder kardeşim başka yere para için insanların canını acitmaa ....

2021:08:16 16:27:09
Y. Cangar

Y. Cangar

Şarampol'ün en eski eczanesi fakat yenilenen tasarımıyla Antalya'nın sayılı eczanelerinden biri hale geldi. Bu kadar güleryüzlü ve yardımsever eczaneyi başka hiçbir yerde bulamazsınız.

2022:04:05 19:26:10
Ömer KARABACAK

Ömer KARABACAK

KÜÇÜK BİR İŞLETME FAKAT ÇALIŞANLARI DIKKATİMİ ÇEKTİ .TEMİZ GİYİMLİ GÜLER YÜZLÜ VE PANDEMİ ORTAMINDA KURALLARA RİAYET ETMELERİNİ TAKDİRLE KARŞILADIM...

2022:01:15 16:34:08
Necla Akkoc

Necla Akkoc

Lütfen size ulaşabileceğim tel yazarmısınızWhatsApp denÇok teşekkür ederim ağrılarım için çok yardımcı oldunuz

2021:10:07 09:44:16
Onur Timuçin

Onur Timuçin

Çok yardımcı olan bilgili güzel bir eczacının eczanesi

2022:04:05 15:51:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı