Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Elektrik

Antalya Elektrik, Antalya şehrinde elektrik hizmetleri sunan bir kuruluştur. Şehir genelinde elektrik tesisatı kurulumu, bakımı ve onarımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Elektrik, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet
  • Detaylı fiyatlandırma ve şeffaf hizmet

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Antalya Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Elektrik işleriniz için güvenilir bir tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Antalya elektrik Yorumlar - 1

user150718

Antalya'da elektrikçi arayışım sırasında Antalya Elektrikçi ile tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Hızlı ve profesyonel hizmetleri sayesinde sorunumu kısa sürede çözdüler. İletişimleri de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Nisan 2024
İsmail Balabey

İsmail Balabey

Ergin ustaya teşekkurler, gun içerisinde hemen geldi, titiz bir sekilde montaj yapti ilgi alaka icinde tesekkur ederim. Artemis marka sofben satin aldim montajida kendisi yapti, ayrica guclendirilmis sigorta takti.

2023:12:05 12:12:06
Yavuz Selim KARACA

Yavuz Selim KARACA

İkinci sohbeni satana kadar her şey ,problemde tesisat vs dendi kesinlikle tavsiye etmiyorum çözüm yok yetersiz bilgi işini bilen yapan değil nerden ne alırım diyen bi yer iki muhabbete saf gördü bizi neyse emeğini de verdik ama çözüm falan yok kimseye tavsiye etmeyeceğim bir yer

2023:12:09 12:08:04
ali özdemir

ali özdemir

Gecenin 12 sinde tv ünitesiyle duvarı delerken kabloyu deldiğim için yazdım arkadaşa yarım saat ilgilendi sorunumuda gelmeden wp üstünden danışmanlık yaparak ücretsiz halletti çok güzel bir insan kötü niyetli bir sürü ustadan sonra kendisine cok teşekkür ediyorum işin gücün rast gitsin kardesim

2023:12:11 21:04:14
Ramazan Ertan

Ramazan Ertan

İnternet bağlantımda sorun vardı. Servis sağlayıcım bina tesisatında olabileceğini söyledi. Ben de yeni bir hat çekmek için konuştuk. Hızlı bir şekilde bağlantım tamamlandı ve hızım 2 katına çıktı. Hatta sorundan emin olmak adına direkt hatın başladığı yerde test yaptık emin olduktan sonra yeni hat çektik. Temiz ve özverili çalışıtıkları için teşekkür ederim.

2023:09:22 20:59:21
Ezgi Delâl Taşkaya

Ezgi Delâl Taşkaya

Şofbenimizi takmaya gelen usta güleryüzlülüğüyle olsun , iş tecrübesiyle olsun içimize sinecek şekilde evimizin tamirat işlerini yaptı teşekkür ederiz 🌸

2023:11:26 16:10:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı