Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Antalya Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter

Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter, Antalya şehrinde hizmet veren deneyimli bir plastik cerrah ve estetik cerrahidir. Uzmanlık alanları arasında estetik cerrahi, meme estetiği, burun estetiği, yüz germe, liposuction ve karın germe gibi işlemler bulunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter, uzun yıllardır plastik cerrahi alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Antalya'da kendi kliniğini açarak hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.
  • Fiyatlar, yapılan operasyonun türüne ve gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir plastik cerrah ekibi
  • Modern ve donanımlı bir klinik
  • İleri teknoloji kullanımı
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter'i tercih etmeniz için en önemli neden, uzmanlığı ve hasta odaklı yaklaşımıdır. Hastalarının memnuniyeti ve sağlığı her zaman önceliğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter Yorumlar - 1

user150688

Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter ile yaşadığım deneyim harikaydı. Kendisi son derece ilgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Beni tedavi sürecim boyunca her adımda bilgilendirdi ve her soruma sabırla cevap verdi. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

17 Nisan 2024
Umut Öncel

Umut Öncel

13 ekim tarihinde Ali Cihan Bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi yüz analizimi yapıp yüz tipime uygun olan burun çizimlerimi gerçekleştirdi ve seçimimi yaptım ameliyat günü heyecanlı bir şekilde beni gören ekip arkadaşları sakinleşmem için ellerinden geleni yaptılar. Operasyonum 1 saat 30 dk sürdü ameliyat sonrası odaya çıkarttıklarında hemşire arkadaşlar başımdan neredeyse hiç ayrılmadılar gayet ilgililerdi. 1 hafta sonra kontrole gelmemi söylediler bu süre zarfında küçük sıkıntılar yaşayacağımı önceden belirttiler fakat hiç bir sıkıntı yaşamadım operasyon günü akşamı dışarıda dolaşıyordum. Bazen pimpirikli bir insan olduğum için küçük bir olayda bile aradığımda gayet sabırlı ve anlayışlı bir biçimde sorularımı cevapladılar. 3 ay oldu çok memnunum keşke daha önceki yıllarda korkmayıp yaptırsaydım diyorum. Bazı yorumlarda egoist ve soğuk olduğunu belirtiyorlar yaptıkları sadece iş disiplini ile çalışmak eğer öyle bir ekip olsalardı ameliyat öncesi ve sonrası ilgilenmezlerdi.

2024:01:22 14:53:58
buket kara

buket kara

Doktor Beye ameliyat olalı tam 5 yıl oldu. Burun ameliyatı konusunda korkularım vardı çevremdeki insanlar ağrılı bir süreç olduğunu söylüyorlardı. Ameliyat olduktan sonra hiç ağrım olmadı hatta ağrı kesici bile kullanmadım morarmalarım kişiye göre değişiyor tabii çok azdı akşam üstü kendim hiçbir şey olmamış gibi ayaktaydım kendisi ve ekibi çok ilgiliydi 🙏 Hala burnum çok havalı ve her gören ne kadar doğal diye yorum yapıyor ☺️ kendisi bence mesleğine aşık birisi öyle olmasa bu kadar harika burunlar nasıl ortaya çıksın 🌸 emeğinize sonsuz saygılar

2024:01:24 10:40:12
Dina Çelebi

Dina Çelebi

4 yıl önce burun ameliyatı oldum, burnum çok güzel ve doğal duruyor, estetik yaptığım hiç belli olmuyor. Ameliyattan sonra nefes daha rahat alabiliyorum, daha az sinüzit sorunu yaşıyorum ve herşeyden önemlisi burnumu kendime çok yakıştırıyorum, ki şekil ile ilgili net bir talebim yoktu, doğal olmasını istedim ve tamamen doktoruma güvendim. Rino yapmadan önce toplam 5 doktor ile yüzyüze görüştüm ama kimse Dr. Ali Cihan Yiğiter kadar güven vermedi. Tavsiyem üzerine ve yüzümdeki sonuca bakarak iş arkadaşım rinoplasti, ablam ise blefaroplasti yaptırmış ve ikisi de çok memnunlar. Kendisine ve melek gibi asistanı Melis Hanım'a çok teşekkür ederim, iyi ki sizsiniz! ❤️

2024:01:25 15:12:03
adnan sever

adnan sever

Burada 20 Nisan 2021 tarihinde ameliyat oldum. Ağrı sızıdan çekindiğim için olmadım bugüne kadar ancak sesle kırma tekniği kullandığı ve kapalı ameliyat yaptığını yakın bi tanıdığımdan öğrendiğim için cesaret ettim. Burnum travmatikti ve düşüktü. Burnum hem çok güzel ve doğal oldu hem de bu süreçte ağrı, sızı morluk vs yaşamadım. Kendisine teşekkür ederim. Şimdi hem çok rahat nefes alabiliyorum hem de çok doğal bir burna sahibim. Bugüne kadar ameliyat olan arkadaşlarımdan çok şikayetler duydum ve gördüm. Hem istedikleri gibi bir sonuç alamadılar hem de bu süreçte çok sıkıntı çektiler. Kendim ameliyat olduğum gibi kardeşim de burda ameliyat oldu ve o da sonuçtan çok memnun. Bu adam bu işin ehli ve kendine güvenen doktor ancak bu kadar iddialı konuşur. Diğerleri ile görüştüm yaptığı işlere baktım hocadan daha iyisi yok asıl gurur onlarda. Bu hoca bu işi yapıyor ve onun özgüveni var siz onu kibir sanmayın.Sağlıklı günler dilerim.

2024:01:16 08:19:22
Jiyan Tunc

Jiyan Tunc

Daha önce kardeşim ameliyat oldu onunla ve burnu çok iyi oldu diye onun işine güvendim. İçeriye girdiğiniz andan itibaren çok soğuk bir karşılama , merhaba bile diyemeyen danışmanlar , çalışanlar sekreterler, muhasebe, afra tafra ile buz gibi bir suratla Öykü Hanım (sizinle istediği gibi konuşabileceğini sanan ve profesyonellikten tamamen uzak bir çalışan) ve dünya kadar para verdiğiniz halde sizinle iki dakika bile sohbet etmeyen burnu kaf dağında bir doktor. Eğer Tr de yaşasaydım kesinlikle iptal ederdim onunla ameliyat olmayı ama kardeşimin burnunu düşününce tavırları görmezden gelip işin kendisine odaklanmaya karar verdim ki bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldım. Burnumdaki tümsek hala duruyor ve eskisinden daha yamuk bir burnum var. Sebebini sorunca asistanı “sizin burnunuz zaten öyleydi” diye bir açıklama yapıyor. Kibarlığınızı ve hassasiyetlerinizi kullanmaya çalışan insanlar, sizin tam olarak ne istediğinizi bile dinlemeye vakit tanımayan bir doktor. Siz konuşurken lafınızı kesen, sizi bir an önce göndermeye çalışan şımarık bir tavır.Eğer bir kaç ay sonra sonuç hala böyle olursa mahkemeye vereceğimden şüpheleri olmasın!!!

2024:01:11 01:27:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı