Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara

Antalya şehrinde hizmet veren Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara, ruh sağlığı alanında uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Dr. Hüseyin Kara, uzun yıllardır psikiyatri alanında çalışmaktadır ve Antalya'da kendi kliniğini açarak bireylere daha iyi hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Hizmetlerimiz için fiyatlar, danışanın ihtiyaçlarına ve seans süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Hedef Kitle

Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara, her yaştan ve her cinsiyetten bireylere hizmet sunmaktadır. Ruh sağlığı konusunda destek arayan herkes kliniğimizi ziyaret edebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir psikiyatrist ekibi
  • Bireysel terapi, çift terapisi ve grup terapisi seçenekleri
  • Modern ve konforlu klinik ortamı
  • Gizlilik ve güvenilirlik
Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara'yı tercih etmeniz için en önemli neden, uzman ekibimizin her bir danışanımıza bireysel ve özenli bir yaklaşım sergilemesidir. Ruh sağlığınız bizim için önemlidir ve size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara Yorumlar - 1

user150668

Antalya Psikiyatrist Dr. Hüseyin Kara Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisiyle yaptığım görüşmelerde sorunlarımı anlamama ve çözüm bulmama yardımcı oldu. Hastalarına karşı empati duygusuyla yaklaşması da beni oldukça etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Nisan 2024
Lubov Iarova

Lubov Iarova

Doktor beye anksiyete bozukluğu sebebiyle gittim. Bana kaygılarımın neden olduğunu anlattı. Bunu öğrenmek benim şikayetlerimin azalmasını sağladı. Kullandığım ilaçlarla 2 haftada şikayetlerim neredeyse tamamen geçti. Çok teşekkür ediyorum!.

2023:12:20 12:34:59
Zoe

Zoe

Sıfır puan sekreteri ben canım la uğraşıyorum bana sekreter diyorki hap içinse gelme ukala ukala konuşma şekli zaten onun için gelmiyoruz canımızın derdine düşmüşüz onun için geliyoruz yoğun bakıma düşürdü o ilaçlar gitmemenizi tavsiye ederim olan psikolojinizi de bu sekreter bozar birde bana iftira attı küfür ettin diye ben şimdi karakoldan Hts kayıtlarına kadar çıkartırım merak etme sen

2023:12:19 06:14:47
Zubeyde Sabuncu

Zubeyde Sabuncu

Oğlumun tedavisi için gidecektik fakat sekreterin hal ve hareketleri normal insanı bile çileden çıkarır şuan oğlum daha ktu durumda doktorun da bundan haberi olmadığıni sanmıyorum bu yüzden bu paraya daha kaliteli yerler mevcut en azından içeriye girdiginiz de güler yüz veriyorlar oraya gidin tavsiye etmiyoruz ailecek

2023:12:25 12:38:08
Murat Sabuncu

Murat Sabuncu

İnsanlar yanıniza sağlık larini tekrar kasanmak için geliyor bu degilki sekreteriniz tarafindan TELEFONDA AZARLANMAk hastaya ileri geri konuşması abes sağlam adamı da bu sekewter hasta eder garantili TAVSİYE ETMİYORUM

2023:12:19 06:05:49
Leyla Körüklü

Leyla Körüklü

6 yıldır panik atak geçiriyordum. Her gittiğim doktor ilaç verip gönderiyordu. Hüseyin hoca beni dinledikten sonra bana hastalığım hakkında detaylı bilgi verdi ve bunları öğrenmek bile beni rahatlattı. 4 aydır önerilerine uyuyorum ve 3 aydır hiç atak geçirmedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

2023:01:26 07:12:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı