Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL

Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL, Antalya şehrinde hizmet veren bir plastik cerrahidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. ULUSAL, estetik cerrahi, meme estetiği, burun estetiği, yüz germe gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL, 1998 yılında tıp eğitimini tamamladıktan sonra plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve Antalya'da kendi kliniğini açmıştır. Yıllar içinde birçok başarılı operasyon gerçekleştiren Dr. ULUSAL, güvenilir ve kaliteli hizmetiyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan operasyonun türüne ve hastanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern teknoloji kullanımı
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL'ın tercih edilmesi gerektiği en önemli sebeplerden biri, hastalarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmasıdır. Dr. ULUSAL, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL Yorumlar - 1

user150602

Op. Dr. Hacı Mehmet ULUSAL'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir şekilde tedavi etti. Kendisine minnettarım.

16 Nisan 2024
Esra Örs

Esra Örs

Hocam iyi ki sizi tanıdım, yoksa şikayetlerim devam edecekti, gezmedigim hastane kalmadı bir teşhis konulamamisti. Sizinle karşılaştım ve şikayetlerim bitti ,çok teşekkür ederim, sağolun varolun...sağlığıma kavuştum. Sonsuz saygılarımla...

2024:01:16 12:09:02
Yusuf Alp Sezenler

Yusuf Alp Sezenler

2,5hafta önce hemoroid kanamamdan dolayı önce medicalpark daha sonra devlet hastanesine acilden başvurdum. Her iki hastanede elle tutulur bir müdahale yapılamadı. Ardından Mehmet beye başvurdum. Kendinden emin konuşması ve durumu olan hakimiyeti beni çok etkiledi ve hemen ameliyat oldum. 10 yıldır çektiğim bu rahatsızlıktan bu kadar kolay kurtulmam bana hala rüya gibi geliyor. İlgi ve alakası inanılmaz. En ufak bir problemde direk irtibata geçebiliyorsunuz. Kendisine minnettarım.

2023:11:29 06:21:16
Sencer Çelebi

Sencer Çelebi

2019 da Hemoroid tedavisi oldum .Sene 20234 koca yıl geçmiş zerre bir şikayetim olmadı.Mehmet hoca işinin ehli biri . Olsa olsa budur bunun üstü yapılacak olan "sıfırdan makat yapmaktır "hücre teknolojisi ki böyle bir şey yok.Varolan makatın sorunu gidermek acıların son bulması ve anlatamadığım bir mutluluk yaşamak tekrar resim yapmaya , diğer erteleğim hayallerin hayata geçmesinde en büyük pay Mehmet Ulusal'ın.Teşekkürler hocam....

2023:09:29 15:12:02
Yeşim Nehir Gümüş

Yeşim Nehir Gümüş

Tam bir ay önce hemoroid ameliyatı oldum. 4 dış hemoroid ve 3 iç hemoroidim vardı. Dış hemoroidlere lazer ameliyatı ve iç hemoroidlere lastik bağlama yapıldı. Depremzedeyim ve bundan dolayı o zamanki travmalar bu dönemde iyileşmemi maalesef güçleştirdi. Henüz tam iyileşme sağlanamadı fakat ilk zamanlar gibi acılar yaşamıyorum. Her şey çok daha iyi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu dönemde neredeyse her gün doktoru aradım. Her acı çektiğimde her sorunumda. Sağ olsun sabırla her defasında dinleyip bana çözüm önerileri sundu. Ne zaman bir sorun olsa yanına gidiyordum ve hemen çözüm bulup benimle konuşup içimi rahatlatıyordu. Neyse ki en acılı süreci atlattık. Bu yorumu doktorum dan memnun kaldığım için erkenden yazmak istedim. Tam iyileşme gerçekleşince süreci sizlerle adım adım paylaşacağım.

2023:08:09 10:05:37
Emel Uçak Göncü

Emel Uçak Göncü

Babam yaklaşık 1.5 ay önce hemoroid şikayeti ile op. Dr. Hacı Mehmet ulusal beye gitti. Çok ufak bir operasyon olduğunu hemen ayağa kalkacağını söyleyerek babamı ameliyathaneye aldılar. Babam ameliyattan sonra kendini toparlayamadı. Ameliyattan sonra iltihap kapmış ve 24. 05.22 tarihinde iltihap kapan yerin temizliği için tekrar gitti. Babam 1.5 ay içerisinde aşırı kilo kaybı, halsizlik, burun ve dudak çevresinde yara gibi problemler yaşadı. 24.05.22 tarihinde akşam saat 19.00 da babamı hastaneye kaldırdık. Beyin kanaması geçirdiğini öğrendik ve üstelik lösemi teşhisi konuldu. Doktorun yaptığı yanlış teşhis sonucu babam şu an da yoğun bakımda ve durumu kritik. Kesinlikle önermiyorum. Ameliyathaneye hasta alınırken hiç mi tahlil yapılmıyor ve kan değerlerine bakılmıyor?? İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?Ve babamı 31.05.2022 tarihinde kaybettik. Asla önermem!!!

2023:09:29 11:11:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı