Dr. Figen Health & Beauty / Botox, Dermal Filler, Mesoterapy, Ozone Therapy

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Antalya Dr. Figen Health & Beauty

Dr. Figen Health & Beauty, Antalya şehrinde hizmet veren bir sağlık ve güzellik merkezidir. Botox, dermal dolgu, mezoterapi ve ozon terapisi gibi estetik uygulamalarıyla tanınan merkez, müşterilerine genç ve sağlıklı bir görünüm kazandırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Dr. Figen Health & Beauty, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Estetik ve sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip eden merkez, en son teknoloji ve yöntemleri kullanarak müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Botox uygulamaları için fiyatlar kişiye özel olarak belirlenmektedir.
  • Dermal dolgu ve mezoterapi seansları için paket fiyatlar mevcuttur.
  • Ozon terapisi hizmetleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • En son teknoloji ve yöntemlerin kullanılması
  • Kişisel ve özenli hizmet anlayışı
Dr. Figen Health & Beauty, estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşterilerine genç ve sağlıklı bir görünüm kazandırmayı hedefleyen merkez, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Dr. Figen Health & Beauty / Botox, Dermal Filler, Mesoterapy, Ozone Therapy Yorumlar - 1

user150594

Antalya Dr. Figen Health & Beauty kliniğinde Botox ve diğer uygulamalar için çok memnun kaldım. Doktor çok profesyonel ve işini çok iyi yapıyor. Tedavi sürecinde beni çok rahatlattı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Serkan Denk

Serkan Denk

Temız ortam guleryuzlu personel dr hanım ılgılı daha ne olsun harıkasınız

2023:12:28 14:21:07
OURANİA

OURANİA

Merhaba , sevgili doktorum Figen hanımı çok seviyorum . Sihirli dokunuşları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum.. yorgun yüzüme güzellik ve tazelik geldi , kendisine çok teşekkür ediyorum . Yaptığı işlemleri olması gerektiği kadar .. beni ve bütçemi yormadan yapıyor .

2021:09:20 09:27:00
Ayşe KAPLAN

Ayşe KAPLAN

Arkadaş tavsiyesi ile bu kliniği keşfettim ve iyi ki keşfetmişim diyorum şu an lazer epilasyon tedavisi görüyorum aşırı memnunum. Bir kere kesinlikle çok temiz bir klinik hijyen konusunda çok ama çok dikkatliler benim hoşuma giden en büyük etken bu oldu. Corona döneminde geldiğim için girişte HES kodu uygulaması oluyor bu kesinlikle çok iyi bir şey. Çalışanlar güler yüzlü ve çok deneyimliler her yönden çok iyi bir klinik herkesin ama herkesin gönül rahatlığı ile gelmesini tavsiye ederim içiniz rahat olsun çok güvenilir bir klinik.

2021:09:08 13:27:08
Gamze Tosun

Gamze Tosun

Yıllardır vazgeçemediğim tek klinik diyebilirim dolgu,botoks,lazer epilasyon ve birçok cilt bakımı yaptırdım ve yaptırmaya da devam ediyorum. farklı nedenlerden dolayı başka kliniklere gittim sonuç hep hüsran oldu malesef .Ama Figen hoca herseferin de düzeltti sağolsun, sadece ihtiyacınız olanı yapıyor ne fazlası nede azı.Antalya da güvenle gidebileceğiniz tek klinik.

2021:09:09 13:41:49
Cemre Aybüke Akyüz

Cemre Aybüke Akyüz

Çok ilgili ve özenli yaklaşımları sayesinde buz lazer seansımdan çok memnun ayrıldım. Özellikle uygulama yapan Ayten hemşire, işinde çok profesyonel ve duyarlıydı. Ayrıyeten teşekkür ediyorum.

2022:08:08 14:44:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı