Uzm. Dr. Kerem Yıldız – Antalya Çocuk Doktoru

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Antalya Çocuk Doktoru - Uzm. Dr. Kerem Yıldız

Antalya Çocuk Doktoru, Uzm. Dr. Kerem Yıldız, Antalya şehrinde çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Uzm. Dr. Kerem Yıldız, uzmanlık alanındaki deneyimi ve güvenilirliği ile tanınmaktadır.

Tarihçe

Antalya Çocuk Doktoru, Uzm. Dr. Kerem Yıldız, uzun yıllardır çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında hizmet vermektedir. Kendisini sürekli olarak güncelleyen ve geliştiren Uzm. Dr. Kerem Yıldız, birçok çocuğun sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun ve rekabetçidir.
  • Tedavi ve testler için ek ücretler belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir doktor tarafından hizmet verilmesi.
  • Çocukların rahat ve güvenli bir ortamda muayene edilmesi.
  • Hasta ve hasta yakınlarıyla iletişimde samimiyet ve anlayışın ön planda olması.
Antalya Çocuk Doktoru, Uzm. Dr. Kerem Yıldız'ı tercih etmeniz için çocuğunuzun sağlığına verdiği önem, güvenilirliği ve uzmanlığıyla öne çıkmaktadır. Çocuğunuzun sağlığı için en doğru adres!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Uzm. Dr. Kerem Yıldız – Antalya Çocuk Doktoru Yorumlar - 1

user150536

Çocuğumuzun sağlığıyla ilgili her zaman güvenle başvurabileceğimiz bir doktor. İlgili, sabırlı ve çocuklarla iletişimi çok iyi. Tedavi sürecinde bize her adımı detaylı bir şekilde açıklıyor ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Kendisine sonsuz güveniyoruz.

16 Nisan 2024
Seda Erdağ

Seda Erdağ

Kerem hocayla oğlumun 1.ayından itibaren birlikteyiz. Her ay düzenli muayenemizde biz sormadan nelerle karşılacağımızı açıklıyor ve bebeğimizin gelişimini çok güzel takip ediyor. Ne zaman bir sorumuz olsa hemen cevaplıyor. Herkese tavsiye ederim, işinde iyi bir doktor :)

2024:01:22 11:07:28
Uğur YILMAZ

Uğur YILMAZ

Kerem bey kızımızın doğumdan beri takibini yapıyor doğumundan beri çok güzel ilgilendi. Aklımıza takılan bütün sorulara cevap verdi, şu an hâlâ kızımın kontrollerine Kerem beyle devam ediyoruz biz çok memnunuz kendisine buradan teşekkür ediyoruz.

2024:01:16 15:08:23
sinem kaçar

sinem kaçar

Çok ilgili ve sonuç odaklı bir doktor. Gerekmedikçe tahlil yaptırmıyor ve o kadar sakin ve sevecen yaklaşıyor ki , 18 aylık oğlum asla korkmadan muayene oluyor . Teşekkürler Kerem Bey ☺️

2024:01:15 05:11:42
Hilal avcı

Hilal avcı

Kızım 5.5 aylık ve ilk muayenesinden sonra Kerem hocaya götürmeye başladık. Bence doktor seçerken 2 önemli kriter var. Biri bebeğe yaklaşım, diğeri ise ebeveyne yaklaşım. Kerem hoca ile her ikisini de sağlıklı bir sekilde yürütüyoruz. Bebeğimizle ilgilenmesinin yanı sıra bize karşı da oldukça açıklayıcı ve bilgilendirici. İlk bebeğimiz ve bu konuda ben biraz ince eleyip sık dokuyan biriyim. Çoğu zaman bizim soru sormamiza bile gerek kalmadan her aşamaya dair en ince detayına kadar bizi bilgilendiriyor. Tabi en önemlisi de her an ulaşılabilir olması. Kendisiyle iletişim kurmak konusunda hiçbir tedirginlik yaşamıyoruz. Tüm sorularımıza en kısa zamanda cevap alıp gayet güzel ilerliyoruz. Tüm bunlara ek olarak çevremde duyuyorum özel hastane doktorları her aşamada hastaneye gelin bakalım diyorlar. Kerem hocanın yaklaşımı kesinlikle bu yönde değil. Bu sebeple de biz de dahil diğer aileler de kendisini nereye giderse takip ederiz diye düşünüyorum.Onu tanıdığımız için çok mutluyuz. Kendisine de buradan ilgi ve alakası için teşekkürlerimizi iletmek isteriz.Gönül rahatlığıyla bebeklerinizi Kerem hocaya götürebilirsiniz.

2023:10:25 09:41:12
Fadime Koç

Fadime Koç

Doğumumdan beri kerem hoca ilgileniyor bebeğimle gayet memnunuz güler yüzlü her sorduğumuz soruya sabırla bilgisiyle bizi rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim

2024:01:19 15:10:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–13:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı