Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Antalya Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN

Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN, Antalya şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Uzmanlık alanı dahilinde çeşitli tedavi ve muayene hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN, uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren deneyimli bir ekipten oluşmaktadır. Alanında uzman doktorlar ve sağlık personeli ile hizmet kalitesini her zaman ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası ile de dikkat çekmektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık hizmetlerini her kesime ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Çeşitli tedavi ve muayene hizmetleri
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı yaklaşım
Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman en iyi hizmeti sunmaya odaklanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN Yorumlar - 1

user150526

Antalya Doçent Doktor Ali Murat CEYHAN Doktor çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebilirsiniz.

16 Nisan 2024
Emel Cengiz

Emel Cengiz

Öncelikle bir hastamuayenehaneye girdiğindedoktorun karşılamasına,güleryüzlülüğüne, ilgisine ve samimiyetine dikkat eder. Çok değerli hocam doçent doktor Ali Murat Ceyhan hocam bu beklentilerimizi karşıladı. Akademik anlamda ve dalında da çok bilgili ve güven veren bir doktor. Eşimin düşük göz kapağı sorunu vardı Uyguladığı tedavi ile bu sorun çözüldü. 11 yasındaki oğlumun vücudunda ben vardı benini aldırdık. Şu an gayet iyi hiç iz kalmadı. 16 yasındaki oglumun yüzüne uyguladığı tedavi ile sivilceleri azaldı. Allah razı olsun kendisinden şifa bulduk, çok teşekkür ediyoruz🙏

2023:11:06 18:26:17
Sema Kanbur Karadal

Sema Kanbur Karadal

Hocamızla saç dökülme problemi nedeniyle yıllar öncesinde tanışmıştık. Alanında gerçekten başarılı ve çözüm odaklı ilerlemesi yıllardır devamlı gitmemde en büyük etken ve sayesinde saçlarım hiç olmadığı kadar gürleşti. Güler yüzlü asistanı ile kendi yerini açmasına çok sevindim.

2023:12:13 13:13:11
Hasan Pürmüs

Hasan Pürmüs

Ali Murat Ceyhan hocamızla oğlumun ve kızımın yüzünde yıllardır geçmeyen siğiller nedeniyle tanıştık. Kendisi güler yüzlü ilgili ve güven veren bir hocamız, yapmış olduğu tedaviler sonucunda hastalıktan eser kalmadı.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese içtenlikle öneriyorum.

2023:11:16 10:40:11
Doğan Y.

Doğan Y.

Murat hocamın güler yüzü ve ilgisi için teşekkür ediyorum. Çok iyi bir doktor. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim. Sac dökülme derdim kalmadı. Teşekkürler hocam.

2023:11:06 12:12:22
Ömer

Ömer

Ben saçkıran hastalığına 2021 yılında yakalandım İstanbul’da gitmedim hastane gitmediğim doktor kalmadı tam herşey bitti derken Ali Murat ceylan hocamı buldum onun yanına gittim süreçi çok iyi bir şekilde takip etti şuan çok şükür saçım güzel bir şekilde çıktı yani özün sözü gördüğüm en iyi doktorlardan bir tanesi

2023:11:07 12:15:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı