Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Antalya Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.

Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti., Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir elektrik, inşaat, sanayi ve ticaret şirketidir. Şirket, elektrik tesisatı kurulumu, bakımı ve onarımı, inşaat projeleri, endüstriyel tesislerin elektrik ihtiyaçları ve ticari elektrik malzemeleri satışı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti., 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve zamanında teslimat
Antalya Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.'ni tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaları ve kaliteli hizmet anlayışlarıdır. Profesyonel ekip ve geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. Yorumlar - 1

user150524

Antalya Tacirler Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. Büyük Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori alışveriş noktam oldu. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Mağazanın düzeni ve temizliği de takdire şayan. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Metın Kamacioglu

Metın Kamacioglu

Tacirler firması çok güzel bir yer müşteriyle ilgi alaka on numara ben ordan eşime bir samsung telefon almıştım 10yıldan fazla zaman geçti telefon hala çalışıyor arzum termal şohben aldım senelerce kullandım tavsiye ediyorum emeğinize yüreğinize elinize dilinize sağlık başarılar dilerim bereketli kazançlar iyi alışverişler

2023:03:16 05:28:02
Suleyman Kaplan

Suleyman Kaplan

Faiz içinde faiz işletiyorlar, birde karsilarindaki müşterileri çocuk gibi filan azarlamaya çalışıyorlar, hiç bulaşmayın,ben o hatayı yaptın siz yapmayin

2023:03:14 08:15:07
İrem KESKİN

İrem KESKİN

Anneannemi dolandırdılar.38 milyarlık borç çıkardılar. Böyle bir işletme olamaz aklı olan burdan bişey almaz.Allah korkusu olmayan insanlar çünkü.Antalya nin TEFECİLERİ diye boşuna yazmamış o kadar insan.

2021:05:31 16:37:35
Mehmet Ali Ünal

Mehmet Ali Ünal

5 para etmez 14 bin tl lik telefonu kılıfına uydurup 24 bin tl ye satıyorlar bunun üzerine 3 ay maksimum taksit yapabilecekken 12 taksit yapıyorlar bu hicbir kanuna uymadan birde yanında mecbur olarak küçük ev aleti satıyorlar pandemiden dolayı ödeme de gecikme oldu 22 bin kalan borç 32 tl ye çıktı ama hicbir şekilde ödemicem itiraz edicem ger3kirse avukat tutup o avukatlara bu parayı odicwm yinede tacirler adı altında tefecilik yapan bu şirkete 5 kuruş kaptirmicam kimse bu firma şirket herneyse alış veriş yapmasın gidin tefeciden alın en azından ne odeyeceginizi bilirsiniz bunlar tefeciden de beter

2021:07:31 14:48:38
Gulten Gokaslan

Gulten Gokaslan

Dikkat dikkat Asla alışveriş etmeyin puani yüksek verme sebebim dikkat çekmesi içindir senetle alışveriş tuzağına düşmeyin faizle hayat süren nitelikli dolandırıcı bunlar canını yapmadıkları kimse kalmadı antalyada borcunuzu 10 kati faizle talep ediyorlar ödemenizi istemiyorlar kolaylık saglamiyorlar kandırıp icraya veriyorlar mailinizi maaşınız göz dikiyorlar Allah belalarını versin nasıl can vereceksiniz siz bu kadar mazlumun canını yakacak ASLA hiç birsey almayinnnnnnn

2021:08:17 16:31:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı