Lara Çarşı Su İşleri Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Lara Çarşı Su İşleri Şube Antalya

Lara Çarşı Su İşleri Şube, Antalya şehrinde hizmet veren bir su işleri şubesidir. Şube, su tesisatı onarımları, su arıtma sistemleri kurulumu ve bakımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Lara Çarşı Su İşleri Şube, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Lara Çarşı Su İşleri Şube, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işin karmaşıklığına ve malzeme kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Lara Çarşı Su İşleri Şube, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şube, su işleri konusunda ihtiyaçlarınızı karşılamak için hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Lara Çarşı Su İşleri Şube Yorumlar - 1

user150516

Antalya Lara Çarşı Su İşleri Şube Büyük Mağaza oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunan bir mağaza. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş yaparken herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Yasemin Konu

Yasemin Konu

Güzel ürünler var ama yeni fiyatlara alışmak zor geliyor. Burası bebek arabasıyla gezmek için uygun bir yer değil maalesef böyle bir takıntınız yoksa dolanmak keyifli

2024:01:19 09:24:17
TAHİR HATİCE YILDIZ

TAHİR HATİCE YILDIZ

Kahvaltı seti almıştık. Gidenler de mutlaka görmüştür ürünlerin çoğunun eğik kırık olduğunu.Mağaza çalışanı kontrol etti sorunsuz diye verdi bize. İki gün sonra ürünü açıp kullanacağımızda kırık olduğunu gördük. Aynı mağazaya değişim talebinde bulunduk. Mağaza müdürü fiş olup olmadığını sordu. Fişimizi gösterdik sonra türlü bahaneler sundu. Yok ürünü kontrol edeceğiz yok kameraya bakacağız yok siz kırdınız. Zaten reyondaki kırılmış ürünleri kendisi de gördü ama yinede inkar etti. En son bahanesi kalmayınca züccaciye ürünlerinde değişim aynı gün oluyormuş. İki gün olduğu için olmazmış. Daeğişim yapmayacağını söyledi.Bir yıldız bile çok buraya.Konuşmalarındaki saygısızlık da cabası hiç tavsiye etmem. Paranız boşa gider.

2023:04:08 23:45:00
Emrah Kaya

Emrah Kaya

Personelleri iyi güleryuzlu ancak magazada bulunan ürünlerin kalitesi fiyatlara göre iç açıcı değil ayrıca temmuz ayı klimalar çalışmıyordu personel sayısı yükseltilmeli

2023:07:14 09:09:27
Neriman Algül

Neriman Algül

Aşırı pahalı, 2. kez uğramam bile. Bir de insanlar alışveriş yapmaya çalışırken personel üstlerinden çarpa çarpa koli taşıyordu. Sabah ya da akşam saatlerinde, halk daha azken o paketler açılabilirdi. Personel de o karışıklıkta insanlarla güleryüzle ilgilenebilirdi.

2023:03:29 19:03:26
Mustafa Kemal Celik

Mustafa Kemal Celik

Herşey çok iyi ama içerisi çok sıcak. Mağaza yi gezmeden çıkmak istiyor insan

2023:08:16 23:30:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı