Antalya Ürolog Op. Dr. Tevfik Sarıkaya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Antalya Antalya Ürolog Op. Dr. Tevfik Sarıkaya

Antalya Ürolog Op. Dr. Tevfik Sarıkaya, Antalya şehrinde hizmet veren uzman bir üroloji doktorudur. Uzmanlık alanı olan üroloji konusunda geniş bir deneyime sahip olan Dr. Tevfik Sarıkaya, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Tevfik Sarıkaya, uzun yıllardır üroloji alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Antalya'da kendi muayenehanesini açarak hastalarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Dr. Tevfik Sarıkaya, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Muayene ve tedavi fiyatları konusunda şeffaf bir politika izlemekte ve hastalarına detaylı bilgi vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir üroloji doktoru
  • Modern ve donanımlı muayenehane
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
  • Güvenilir ve etkili tedavi yöntemleri
Antalya Ürolog Op. Dr. Tevfik Sarıkaya'yı tercih etmeniz için uzmanlığı, deneyimi ve hasta odaklı yaklaşımıyla size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır. Sağlığınızı önemseyen bir doktor arıyorsanız, Dr. Tevfik Sarıkaya sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Ürolog Op. Dr. Tevfik Sarıkaya Yorumlar - 1

user150506

Harika bir doktor, çok ilgili ve bilgili. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Kısmet

Kısmet

30.12.2022 tarihinde kendisi kapalı böbrek taşı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ayni ameliyatı geçen sene başka bir ilde olmuştum ve o kadar kötü geçmişti ki, taş ameliyatindan korkarak, çekinerek, yine aynısı olacak dusuncesiyle geldim ancak Tevfik hoca ameliyatimi o kadar güzel gerçekleştirdi ki hastaneden kendi istegimle ağrısız sızısız erkenden çıkıp evime gittim. 10 dk içinde 9 mm taşımı aldı ve hiçbir acı hissetmedim. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Bundan sonra taştan korkmuyorum :) Hiç düşünmeden kendisine gidebilirsiniz.

2023:01:02 08:12:10
rabia

rabia

Çok ilgili ve bilgilendirici bir Doktor. Kum döküyordum ve idrarımı yapamıyordum. Tevfik Beye geçmeyen ağrım sebebi ile gitmiştim. Verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Ağrım kesildi. Harika bir Doktor. Teşekkür ederim.

2023:03:17 20:57:55
Mehmet emin Turker (Memin)

Mehmet emin Turker (Memin)

40-45 günlük taş sancısı çekiyor ve ameliyat olmaktan çok korkuyordum .Tevfik beyin telkinleri sayesinde korkularımı yenip ameliyat olmamı sağladı .Dediği gibi çok rahat bir ameliyat geçirdim .Kendisine çok teşekkür ederim .

2022:05:21 18:22:07
mustafa avkıran

mustafa avkıran

Dr.Tevfik bey Mayıs 2021 de idrar yolundan böbrek taşımı kırdı.Başarılı bir operasyon oldu.Ama asıl önemli olan kişiliği güleryüzü.insanın o ameliyat korkusunu yok ediyor sağolsun.

2022:04:27 15:52:35
Gokhan Alparslan

Gokhan Alparslan

Mükemmel bir insan hastasını dinleyen işinde başarılı biri tavsiye edilebilen

2023:05:20 18:16:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı