Op. Dr. Adnan Sulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Antalya Op. Dr. Adnan Sulu

Op. Dr. Adnan Sulu, Antalya şehrinde hizmet veren bir göz doktorudur. Uzmanlık alanı göz hastalıkları olan Dr. Sulu, yıllardır hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Adnan Sulu, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmaktadır. Antalya'da açtığı kliniği ile birçok hastaya şifa dağıtmış ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun ve makul seviyededir.
  • Ameliyat ve tedavi fiyatları piyasa ortalamasına göre daha avantajlıdır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir doktor kadrosu
  • Son teknoloji ekipmanlarla donatılmış modern bir klinik
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
Op. Dr. Adnan Sulu'yu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman doktor kadrosu, modern ekipmanlar ve uygun fiyat politikası ile hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Op. Dr. Adnan Sulu Yorumlar - 1

user150462

Antalya Op. Dr. Adnan Sulu Doktor gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Kendisine gittiğimde beni çok iyi karşıladı ve detaylı bir şekilde muayenemi yaptı. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde de her adımda beni bilgilendirdi. Sonuç olarak, kendisinden çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
İsmail YAVUZ

İsmail YAVUZ

Bende yıllar önce, Dr. Adnan bey Kumluca devlet hastanesinde çalışırken, bilgi ve tecrübesine güvendiğim sayın hocama önce fıtık ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası hiç bir sorun yaşamadım. Daha sonra yine Antalya Devlet Hast.de küçük bir operasyon geçirdim. O ameliyatımda başarılı geçmişti. En önemlisi de attığı süturlar hiç iz birakmadı. "Plastik cerrah yapsa bu kadar yapamazdı" demişlerdi.Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz tek hekim.

2020:02:26 19:31:20
Burcu Özen

Burcu Özen

1 hafta önce tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi Adnan bey.İşini gerçekten titizlikle yapan ve alanında bilgi ve tecrübesine güvendiğim biri. Bugüne kadar hiçbir hastasını kaybetmediğini bildiğim için ve tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine kendisine emanet ettim midemi.Anadolu hastanesindeki hemşirelere neden kusma bulantı olmadı bende diye sorduğumda; "Adnan Hocanın hastaları genelde kusmaz." demeleri motivemi arttırdı. Herkese tavsiye ettiğim bir doktordur.Ameliyattan önce ve sonra ne zaman isterseniz ulaşabileceğiniz , diyetinizde yanınızda olan ilgili bir doktor. Çok teşekkür ederim iyi ki sizinle çıktım bu yola. Ayrıca asistanı Ayşen'i de çok ayrı seviyorum. Ona da çok teşekkür ederim🤗

2019:08:24 01:17:32
Iwona Paczkowska

Iwona Paczkowska

Adnan bey. It was very nice to meet you. You are a very good person and perfect doctor. The operation you made was just perfect. We are very grateful and happy. Thank you very much for everything.Adnan bey. Sizi tanımak çok güzel. Çok iyi bir insansınız ve harika bir doktor sunuz . Size çok minnettariz . Yaptığınız amilyat için. Ve biz çok mutluyuz. Herşey için teşekkür ederiz.

2021:10:15 08:48:09
Ceylani Arıcı

Ceylani Arıcı

2021:06:29 11:47:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı