Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD)

Antalya Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD) 2005 yılında kurulmuş bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimiz, spor yaralanmaları ve performans arttırma konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Antalya Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD) tarafından kurulmuş olup, yıllardır sporculara ve spor meraklılarına hizmet vermektedir. Kliniğimizde, spor yaralanmalarının tedavisi, rehabilitasyonu ve spor performansının arttırılması konularında en son teknikler ve yöntemler kullanılmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinde fiyatlar, yapılan işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.
  • Modern tıbbi ekipmanlar kullanılarak hizmet sunulmaktadır.
  • Bireysel tedavi planları oluşturularak her hasta için en uygun tedavi yöntemi belirlenmektedir.
Antalya Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD) tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur çünkü uzman kadrosu, modern ekipmanları ve bireysel tedavi planları ile her hasta için en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD) Yorumlar - 1

user150414

Antalya Sports Medicine Clinic, Ass. Prof. Dr. Ayşen Türk (MD) Doktor ile ilgili çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili, alanında uzman ve hasta odaklı bir doktor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Oğuz Öztürk

Oğuz Öztürk

Ayşen hocamız tüm bilgi birikimi ile birçok farklı tedavi yöntemi sunuyor. Eşimle ikinci defa gittiğimiz klinik tüm çalışanları tertip düzeni ve temizliği ile gayet başarılı bir yer. Ancak hocamızdan sonra yapılan tüm işlemler ücretli ve hastanın onayı rızası alınmadan yapılması kesinlikle etik değil. Bugün A4 kağıdındaki ev egzersine bile ücret yazılmıştı ve indirim yaptık diye sildiler. Kişilerin onayı ve rızası dışında yapılan ücretli işlemlerden önce hastanın kesinlikle bilgilendirilmesi gerekiyor. Bir de muayene dışında yapılan işlemlerin ücretleri de bir hayli yüksek.

2022:08:04 15:29:21
Emre

Emre

Başta Ayşen Hoca olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim ilgi ve alakalarından dolayı. Tedavi sürecinde en ince ayrıntıyı bile atlamadan tüm tetkikleri yapıp, kaliteli ve nezih bir ortamda tedavimi yaptılar. Ağrılarım geçmeye sonuç almaya başladım bile. Her şey için teşekkürler,Ayşen TÜRK Spor Hekimliği.

2023:05:20 13:11:00
Sevgi Vilson

Sevgi Vilson

Doktor Ayşen Türk Hanımı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde tanımış ve kendisini çok sevmiştik. İşini seven ve konusuna çok hakim, hastalarına ilgi gösteren ve zaman ayıran biri idi. Klinik açtığından bilgim vardı.Kızımda bel fıtığı çıkınca, ona geldik iyikide gelmişiz. Tedavi sonrası kızımın durumu oldukça iyi biz çok memnunuz hem Ayşen Hanımdan hemde diğer klinik çalışanlarından hepsine çok teşekkür ederim.

2023:02:14 09:49:15
Saime A. (as)

Saime A. (as)

Tüm ekibiyle samimi, içten bir ortam. Ayşen hanımın hastasına rahatlatıcı yaklaşımı ve her soruya ayrıntılı cevabıyla insan emin ellerde olduğunu hissediyor. Uyguladığı tedavi de her geçen gün rahatlatıyor. İyi ki yolumuz kesişmiş diyorum

2023:02:09 10:37:20
selin ayça eren

selin ayça eren

Dr Ayşen Hanımın bambaşka bakış açısı insanı etkiliyor ve ağrılardaki azalma ilk seanstan başlıyor. Bunların üstüne bir de muhteşem bir ekip var içerde.

2023:03:25 09:40:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı