Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube Antalya

Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube, Antalya şehrinde bulunan bir süt ve süt ürünleri satış mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve doğal süt ürünleri sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube, 1990 yılında aile şirketi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve Antalya'nın en güvenilir sütçülerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube, uygun fiyatlarla kaliteli süt ve süt ürünleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve taze süt ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Kaliteli ve hijyenik üretim
Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal ve taze ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile işletme, Antalya'da süt alışverişi için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube Yorumlar - 1

user150404

Antalya Lara Çarşı Sütçüler Merkez Şube Büyük Mağaza oldukça geniş ve çeşitli ürünleriyle dikkat çekiyor. Mağazada temizlik ve düzen oldukça iyi sağlanmış. Personeller de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak alışveriş deneyimimden memnun kaldım.Puan : 4

16 Nisan 2024
Saadet

Saadet

Ürün çeşiti çok, ama içerisi çok karışık hem göz yoruyor hemde bir şey bulmakta zorlanıyor insan.Sözde indirimler oluyor ama bazı ürünler dışarıya göre çok çok pahalı.Kasada tek kişi vardı ve çok yavaş hareket ediyordu.20 dakika kasada sıra bekledim.

2023:05:18 18:06:31
Musti CAN

Musti CAN

Benim oturduğum yere yakın aynı mahallede, çok nadir gittiğim yer ama hiç memnun olmadığım yer çünkü çoğu ürünlerde etiket fiyat yok mağazanın bir ucundan diğer ucuna tek tek ürünlerin fiyatını öğrenmek için muhatap arıyorsun sanırım elamanda çok yetersiz. Genelde fiyatlar uçuk ben Tahta kale Avm yi pahalı sanardım fakat burada daha pahalı , örneğin ocak üstü tost makinası aliminyum 2 inci 3 üncü kalitesi burada 350 tl , tahtakale avm de 1 inci kalite granit döküm ocak üstü tost makinası da 350 tl. Çok örnek de varda burada yazacak ne yer yeter ne de zaman ..

2023:10:05 16:22:50
zeytin video

zeytin video

Ürünler çok çeşitli. Ama bulmak için yardım gerekiyor. Hırdavat bölümünde maket bıçağı tek tek satılmıyor. Züccaciye, ıvır zıvır bol miktarda var.

2023:12:23 20:54:21
metin dinç

metin dinç

Bugün gittim aradığım ürünün fotoğrafını gösterdim, adını söyledim ve hala ürünün yerini bilmiyorlar personeller bilgisiz, ilgisiz ve yetersiz bir soru sormak için birilerini arıyorum ortalıkta kimse yok. Artı olarak her yer dağınık aradığınız ürünü bulmak isterken kendiniz kaybolabilirsiniz sonuç olarak lara çarşının bu şubesine gitmeyin.

2023:10:31 18:31:30
Hacer Uzer

Hacer Uzer

Aslında çok güzel bir sürü ürün var ama iyi yerleştirilmemis yerleri çok karışık ve aradaki mesafe çok az geçerken çok dikkat etmeniz gerekiyor yoksa ürünlere çarpıp yere düşürebilirsiniz üstelik fiyatlarida yazmiyor kasada öğreniyorsunuz bu biraz kötü ürünleri fiyatini görerek almak isterim sürekli kasaya gidip fiyat soramam değil mi?

2023:08:22 13:07:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı