Diş Hekimi Halil Kural (Dentist)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya Diş Hekimi Halil Kural (Dentist)

Antalya şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Halil Kural, uzun yıllardır deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır. Modern teknolojiyi kullanarak, hastalarına en iyi tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Halil Kural, 2000 yılında Antalya'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Halil Kural, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Tedavi süreci boyunca detaylı fiyat bilgisi verilir ve hastaların bütçelerine uygun çözümler sunulur.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknoloji kullanımı
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Halil Kural, hastalarının diş sağlığını ön planda tutarak, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Modern teknolojiyi kullanarak, hastalarına en iyi tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Diş Hekimi Halil Kural (Dentist) Yorumlar - 1

user150326

Antalya Diş Hekimi Halil Kural oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir diş hekimi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Tedavimden son derece memnun kaldım ve sonuçtan çok mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Esin Efe

Esin Efe

halil bey gerçekten işinde başarılı, güleryüzlü ve sıcakkanlı bir insan. bütün sorularımı sabırla ve içtenlikle cevapladı. kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum.

2023:12:27 12:33:49
Ali Kumbul

Ali Kumbul

Halil Bey işinde uzman güler yüzlü ve kibar bir insan. Hiç bekletmeden hızlı ve özenli şekilde işlemi yaptı. Eli çok hafif iğne yaparken hiç hissetmedim kendisine sordum yapıp yapmadığını :D o kadar hafif. Klinik de gayet temiz. Çalışan yardımcı olan arkadaşlar da oldukça ilgili ve kibarlar. Çok teşekkürler.

2023:02:01 11:25:32
yeliz Şaşmaz

yeliz Şaşmaz

Ailemizin diş doktoru Halil Bey bilgisi,ilgi alakası ve her konuda güvenle gelebileceğiniz bir hekim..İletişimi çok güzel ve güler yüzlü. Elide çok hafif. İşinde çok başarılı..Tüm ekip çok kibar, anlayışlı sevecen ve çözüm odaklı insanlar, her zaman ilgili ve sizinle iletişim içindeler.Sayenizde güzel gülüşlere sahibiz çokk teşekkürler..

2022:07:14 17:54:01
izzettin güler

izzettin güler

Halil Bey'in profesyonelliği hastaya güven Veriyor. Endişelenmeye dahi vakit bulamadan işlem bitiyor. Hiç ertelemeyin. Hemen randevu oluşturun😁 güzel bir gülüşe sahip olun.

2023:01:05 10:00:01
İlker Erçin

İlker Erçin

İmplant, diş çekimi,diş dolgusu vb. tedavileri yıllardır yaptırdığım Dr. Halil Kural tedavilerinde şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığım gibi çok da memnun ayrıldım. Profesyonel ve güler yüzlü hizmetleri için teşekkür ederim.

2023:01:04 13:05:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı