Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube

Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube, Antalya şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında açılan bu şube, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube, Antalya'nın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olmayı başarmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve gelişmiştir.

Fiyat Politikası

Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube, alışveriş yapmak için tercih edilmesi gereken bir adres. Geniş ürün seçenekleri, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube Yorumlar - 1

user150224

Antalya Lara Çarşı Burhanettin Onat Şube Büyük Mağaza oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunan bir mağaza. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça uygun. Ancak mağazanın biraz daha düzenli olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak memnun kaldım.

16 Nisan 2024
Gamze Çelik

Gamze Çelik

Bu saçma bıçakları ₺120 vermek zorunda kaldım çünkü üst üste eşyaya bakmaya çalışırken yere düştü altındaki tahta çıktı. Satın almanin zorunlu olduğunu söylediler.ugramayin sakın

2023:08:23 08:46:39
ramazan celik

ramazan celik

Lara Çarşı Burhanettin onat şubesi, değişim istediğim üründe önce 1 hafta süresi var diyor, sonra değişim yapmıyoruz diyor, sonra kasiyer yerinde yok diyor. Arayın dediğim de telefonunu açmıyor diyor binbir türlü bahane yalan. Kurumsal bir firmaya yakıştıramıyorum, kanunen değişim hakkım olmasına rağmen. Ürün Cam mutfak ürünü... Kişisel giyilebilir birşey değil.

2023:09:01 08:09:12
Aynur Erçağlar

Aynur Erçağlar

Kasadaki ismini vermek istemeyen şahis müşteriyi memnun etmek için degilde sanki zorla mal satmak gibi bir tavir icerisinde kasaya getirdigim malin hediye paketi yapilmasini istedim yapamayacagini elinde hediye paketinin olmadigini söyleyerek çozum üretmek yerine beni sanki ben sucluymusum gibi ters cevap vererek beni manipülasyon ederek kameralar var kendinizin soylediklerine bakin diye ters konustu.kasada yeme icme borek sohbeti yapacaklarina müsteri memnuniyeti sağlasalar daha iyi düsuncesindeyim..Memlekette binlerce işssiz insan var müsteriye nasil davranilmasi gereken insanlari oraya getirmeniz yerinde olacaktir .

2023:11:05 09:38:27
Hakan günerhan

Hakan günerhan

Guzel çeşit cok

2023:12:12 09:17:33
Ahsen Caliskan

Ahsen Caliskan

Birçok kullandığım ürünü ordan aldım ama son zamanlarda gittiğimde fiyatı üzerinde yazmayan alacağım ürünün fiyatını sorduğumda çalışanlar farklı fiyat söylüyor kasada başka söyleniyor açıkçası bu çok güven sarsıcı bir durum

2024:01:27 21:45:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:30
  • Salı 09:00–21:30
  • Çarşamba 09:00–21:30
  • Perşembe 09:00–21:30
  • Cuma 09:00–21:30
  • Cumartesi 09:00–21:30
  • Pazar 09:00–21:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı