Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Antalya Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Antalya Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ile modern ve hijyenik ortamda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2008 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren poliklinik, en son teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL
  • Implant uygulaması: 2000 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • En son teknolojiyi kullanma
  • Geniş hizmet yelpazesi
Antalya Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla diş sağlığınızı ön planda tutarak size en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres olan poliklinik, her zaman hastalarının memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Dent Laracity Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user150202

Çok memnun kaldım, Diş Hekimi çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Poliklinik de oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Artı Bir Bilişim

Artı Bir Bilişim

Dent Laracity Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinden Ahmet hocaya bugün tavsiye üzerine gittim ve dişimi çektirdim. Gerçekten insanların dedikleri kadar var. İnsan yanında kendini güvende hissediyor. Tek tek yapılacak işlemleri önceden anlatıyor ve hatta işlemi yaparken tek tek yaptığı işlemi anlatarak yapıyor. Bir çok diş hekimine gittim. Ama Ahmet hoca gibisini görmedim. Her şey için teşekkürler😊

2022:01:09 18:03:27
Özlem Yavaş

Özlem Yavaş

Çok ağrılı bir şekilde gittim kliniğe. Herkes çok yardımcı oldu. Sonra Ahmet hoca muayene etti beni daha önce çekilir denen dişimi tedavi etti ve kurtardı. İyi ki sizi tercih etmişim. Ahmet hocam ve ekibine çok teşekkürler. Ayrıca kliniginiz çok güzel kokuyor. :)

2022:02:06 06:11:42
Melike Cengiz

Melike Cengiz

Kanal tedavisi yaptırmak için Ahmet bey'e gittim. Ve cidden övüldüğü kadar güzel bir hizmet ile karşılandı m. İlgili ve hijyenik bir ortamda aldığım tedaviden çok memnunum. Tekrardan Ahmet bey ve ekibine teşekkür ederim

2022:02:05 19:07:57
Serdar Sahin

Serdar Sahin

Diş doktoru fobisi olanlar hiç korkmadan gidebilir müthiş kadrosuyla bugüne kadar gördüğüm en iyi en hızlı en mükemmel bir doktor gene gelecem emin olabilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim….

2023:02:27 16:30:23
Beyza Şahin

Beyza Şahin

İnternetten Ahmet Bey'in yorumlarını okuyarak randevu aldım. Okuduklarımdan fazlasıyla karşılaştım. Buradaki çocuğu klinik sadece alacağı ücretin hesabına düşerken bu klinik size en sağlıklı tedaviyi öneriyor . Ahmet bey ve ekibine çok teşekkür ederim artık ailemizin bir diş hekimi var.Herşey için teşekkür ederim 🤍

2022:03:16 05:47:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı