Diş Hekimi Güray Uysal

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Antalya Diş Hekimi Güray Uysal

Antalya şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Güray Uysal, uzun yıllardır deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Modern teknolojiyi kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen bir kuruluştur.

Tarihçe

Diş Hekimi Güray Uysal, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce müşteriye sağlık hizmeti sunmuştur. Gelişen teknolojiyi takip ederek sürekli kendini yenileyen bir kuruluştur.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Güray Uysal, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, yapılan işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern teknoloji kullanımı
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Diş Hekimi Güray Uysal, uzman kadrosu ve modern teknolojiyi kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlık sorunlarınızı güvenle ve kaliteli bir şekilde çözmek için tercih edebileceğiniz bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Diş Hekimi Güray Uysal Yorumlar - 1

user150135

Antalya Diş Hekimi Güray Uysal gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni çok iyi yönlendirdi ve her adımda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Hem işini çok iyi yapıyor hem de hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

16 Nisan 2024
Sevim Dulon

Sevim Dulon

Güray bey e arkadaşlarım ile gittik dolgu,kanal tedavisi ve implant yaptırdık eli çok hafif ve hızlı hiç çekinmeden gidin tavsiye ederim

2023:07:17 11:11:57
Türkmen caner

Türkmen caner

Çok iyi bir döktür 12 implant yaptırdım ve 9 dış çektirdim hiç ağrı yok herkeze tavsiye ederim ve ben almanyada geldim arkadaşlar tavsiye üzerine geldim

2022:11:02 16:34:40
Bugra Bendes

Bugra Bendes

Hayatta en çok korktuğum şey diş çekimi olmasına rağmen iki tane yirmilik diş çektirdim. İlk çekim öncesi kontrole gittiğim zaman fazlasıyla sakin olan Güray Hoca beni rahatlattı ve sıfır acı ile iki dişimi de çektirdim.

2019:11:08 21:09:01
Hakan Saka

Hakan Saka

Güray hocam işini profesyonellik ile yapan cok samimi ve cana yakındır. Dis teli tedavisi için yaklaşık 2 yıldır gidiyorum ve eşime dostuma herkese tavsiye edeceğim.

2020:11:19 16:19:09
IHC Çilek

IHC Çilek

Guray hoca çok iyi bir insan mesleğini çok iyi yapiyo çok güvenli güler yüzlü yüksek enerjili iyi bir kadro çözüm odaklı 2013 ten beri tanıyorum gelen herkes çok memnun... Eline emeğine sağlık.(İbrahim)

2022:07:23 20:17:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı