Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Antalya ÖzdilekPark Antalya AVM

ÖzdilekPark Antalya AVM, Antalya şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2008 yılında hizmete açılan bu AVM, ziyaretçilerine geniş bir yelpazede alışveriş imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

ÖzdilekPark Antalya AVM, Özdilek Holding tarafından inşa edilmiştir. Açıldığı günden bu yana Antalya'nın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • ÖzdilekPark Antalya AVM, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Marka mağazaların yanı sıra yerel ve uluslararası markaları da bünyesinde bulundurur.
  • Restoranlar, kafeler ve eğlence alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunar.
  • Ücretsiz otopark imkanı bulunmaktadır.
ÖzdilekPark Antalya AVM, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve keyifli alışveriş ortamıyla Antalya'da alışveriş yapmak isteyen herkes için ideal bir destinasyondur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez ÖzdilekPark Antalya AVM Yorumlar - 1

user150097

ÖzdilekPark Antalya AVM Büyük Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori alışveriş mekanlarımdan biri. Mağazada her zaman ihtiyacım olan ürünleri bulabiliyorum ve çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgili. Ayrıca mağazanın konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
Ali Osman Ak

Ali Osman Ak

Ben Burdur da yaşadığım için genelde ısparta ıyaş park AVM’ye gidiyordum oradan sonra Özdilek AVM gerçekten çok devasa büyüklükte geldi benim için😂 İçeride eczaneden tutun da yemek alanları ,eğlence alanları ,kuaför gibi bir çok çeşitli alanda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz mağazalar bulunuyor. Uluslararası ve yerel çoğu marka içeride mevcut ben daha çok Kıyafet mağazalarında gezdim gerçekten de buradaki mağazalarda olmayan çok fazla çeşit ürün bulunuyor.Yemekhane kısmında da yiyecekler pek çeşitli gelmedi bana ama yinede fena değil.Tuvaletlerini temiz ve bakımlı olarak buldum açık ve kapalı otoparkı da var. Ben kış aylarında ziyaret ettim ama yazın burası oldukça serin oluyordur. Antalya için ortalama olsa da bence beklentilerinizi karşılayan bir alışveriş merkezi👍

2023:12:12 20:27:43
Ayberk

Ayberk

Kepez ilçesindeki güzel AVM'lerden , her imkan var, otopark problemi hafta sonları sıkıntı.

2024:01:14 17:03:11
Yucehan Ozkan

Yucehan Ozkan

Avm üst düzey firmalar olmasa bile lokasyona göre gayet çeşitli ve düzenli bir yer

2023:12:26 06:01:09
Yasemin Kaplan

Yasemin Kaplan

17.12.2023 tarihinde 19:07 saatindeOZDİLEK AVM ANTALYA ICINDE BULUNAN POPEYES şubesinden 249,98 ₺ lik sipariş verdikten sonra odememi temassiz olarak gerçekleştirdim. Kasadaki çalışan tekrardan slip çıkmadığı için ödeme alacağını söyledi hesabıma bakmak istediğim zaman düşmemiştir çünkü kağıt çıkmadı dedi . Hesap kontrolü yaptığım zaman 249,98 ₺ tutarın hesabimdan çekildiğini söyledim ve çalışana gösterdim. Şube müdürü M***** Ş****** bu tarz problemleri 1 aydır yaşadıklarını ve ödeme akşam kasa kapatılmasında geri hesabıma iade edileceğini iletti bende bu durumu sözlü değil kendi yazınız ve şube kaşesi ile belirtmenizi istiyorum dediğim zaman bana bunu yapamayacağını bildirdi . Güvenlik çağırmalarini istedim ve Vardiya amiri misafirlerinin isteğini yapmalarini istemesine ragmen hicbir sekilde çözüm odaklı olmadılar. Bu ödemiş olduğum tutar karşılığında ürün almadım ve hiçbir şekilde çalışanların başta müdürü olmak üzere karşıdaki müşteri ile nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar .POPEYES işletmesi bu saatten sonra benim için bitmiştir

2023:12:18 05:14:53
berrin bilge Adali

berrin bilge Adali

Ozdilegi severim, hersey bulunabilir, ama acıkıp by dönere girme gafletinde bulundum ki önceden de bir sorun yaşanmıştı, yazmamıştım, bu kez gelen altta kupkuru pideler, üstte sos gösterilmiş bir tabakla karşılaştık. Bayaa geç gelen bir servisti. Gerçi ilave sos istedik getirdiler ama yinede hem bekleyip hem de kuru bir iskender hoşumuza gitmedi. Yalnız biz değil yan masada da benzer şikayetler olunca yazmak istedim.

2023:07:05 20:04:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı