Antalya AVM Yenigün Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Antalya AVM Yenigün Şube

Antalya AVM Yenigün Şube, Antalya şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında açılan şube, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Antalya AVM Yenigün Şube, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Sürekli olarak yenilenen ve gelişen yapısıyla müşterilerine kaliteli bir alışveriş ortamı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Antalya AVM Yenigün Şube, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlayarak alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Antalya AVM Yenigün Şube, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Antalya AVM Yenigün Şube Yorumlar - 1

user150081

Antalya Antalya AVM Yenigün Şube Büyük Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori alışveriş mekanlarımdan biri. Mağazada her zaman ihtiyacım olan ürünleri bulabiliyorum ve çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgili. Ayrıca mağazanın temiz ve düzenli olması da beni her zaman memnun ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
HİLMİ TAYFUN YÜKSEL

HİLMİ TAYFUN YÜKSEL

Eskiden bu tip yerler "bir milyoncu" diye bilinirdi, artık "Bin milyoncu" oldular!

2023:11:07 09:02:36
Bilge Aytekin

Bilge Aytekin

Kırılan setten tek kalan ürünü cumartesi 35tl ye veririz deyip pazartesi gidince 55 lira diyen işletme. Kafasına göre fiyat verdikleri yetmiyor gibi herkes suratsız sanırsın silah zoruyla çalışıyorlar. Yeni bir kızcağız başlamış onun dışında yüzü gülen yok. O da dayanamaz çıkar tahminimce. İnsanliktan bu kadar nefret ediyorsanız bence bu kadar müşteri sirkülasyonunun olduğu bir işletmede çalışmamalısınız. Sizin yerinize kestirip atan, müşteriye ters ters bakan değilde çözüm odaklı , güleryüzlü, iş bitirici insanlar gelir belki o zaman.

2023:01:02 10:39:02
hande timocin

hande timocin

Berbat bir yer çiçek toprağı için kasadaki bayan 8 TL dedi okuttu 30 TL dedi saksının üstünde 39 TL yazıyordu kasada okutup 50 TL dedi nedenini sordum etiket degismesi unutulmus dediler dalga geçer gibi başı boş heryer dağınık çalışanlar umursamaz yukarı katta oturanlari gördük rezilsiniz. Kime ne kakalayabilirsek diye hareket ediyorlar basitliginiz her yerden belli oluyor.

2023:01:02 08:55:45
ceren turan

ceren turan

Antalya avm şubelerinn yüz karasıOradaki çalışan kadın personel hariç işe yaramaz can sıkan bir işletme.Hem kusurlu ürün satıp hem de para iadesi yapmayan bu süreçte de müşteriye kaba davranmaktan, küçümseyici bakışlar atmaktan kaçınmayan bir işletmeci!!!!!! Diğer şubelerini bilemem ama yenigün şubesinin bir denetime ihtiyacı var !!!!!!!!!Aldığınız parayı helal etmiyorum!!

2023:02:19 08:33:06
ramazan senoglu

ramazan senoglu

Tek kelimeyle iğrenç bir sistemSizi çekene kadar herşey ucuz . Ancak işler oraya varınca değişiyor, tüm defolu malları mükemmel ve ucuzmuş gibi size yansıtıp 25 liralık kupaları 50 liraya satmaya çalışıyorlarAyrıca Yenigün şubesinde çalışıyormuş gibi davranan arkadaşlarada buradan selam

2022:10:28 17:11:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı