Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Antalya Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic

Antalya Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic, Antalya şehrinde hizmet veren bir diş kliniğidir. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diş beyazlatma gibi alanlarda da hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic, 2005 yılında Dr. Yiğit DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Implant uygulaması: Fiyatlar konsültasyon sonrasında belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve deneyimli hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Uygun fiyatlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Antalya Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic'i tercih etmeniz için en önemli sebep, sizin sağlığınızı ve memnuniyetinizi her zaman ön planda tutmamızdır. Deneyimli hekimlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic Yorumlar - 1

user150003

Antalya Yiğit DEMİRCİ Dental Clinic Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hekim. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

16 Nisan 2024
deniz öziş

deniz öziş

Doktor beye gömülü 20 yaş dişimi çektirdim. Sanırım 1dakika bile sürmedi. Sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kendisinden çok memnunum. Tüm ailem ve arkadaşlarım doktor beye tedavi oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:11:15 09:01:20
Arhan Isın

Arhan Isın

Her köşebaşında bir dental klinik açılan Antalya’da mesleki bilgi ve deneyimi, iletişimi ve son derece profesyonel ve güleryüzlü ekibiyle Dr. Yiğit Demirci Antalya’nın en iyisi demek hiç abartı olmaz. Deniz manzarası ve lezzetli Türk kahvesi ile kliniği görür görmez hayran olacağınızı da garanti edebilirim. Yaptığı implant ameliyatlarında gerek süreç gerekse sonrasındaki takibi son derece başarılı. İster dolgu, ister kanal, ister implant, diğer aile fertlerimize yaptırdığım protez, pediyatrik diş çekimleri ve dolguları, hepsinden memnun olduk ve aynı sebepten bir kez bile tekrar gitmemiz gerekmedi. Yiğit Bey ve ekinine sonsuz teşekkürler.

2023:11:15 18:04:42
Arzu Bilmem

Arzu Bilmem

Merhabalar herkese,Yiğit doktoru yıllardan beri tanırım. İşinde titizlikle çalışır. Müşteriler her zaman memnun olarak ayrılır. Gönül rahatlığıyla ayrılacağınız bir yer. Dolgularımı ve diş temizliğimi kendisine yaptırdım. Kız kardeşim ve annem de kendisine kaplama yaptırdı. Gülüşleri ve hayatları değişti.Çok teşekkür ediyoruz Yiğit Bey, başarılarınız daim olsun.Sevgiler ,Arzu

2023:11:15 14:17:11
Canan Ozis

Canan Ozis

Yiğit bey ile diş hekimi korkumu yendim. Kendisinin eli çok hafif. Güleryüzlü ve çok başarılı bir hekim. Yurtdışında yaşayan akrabalarımında tedavisini yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum.

2023:11:15 16:43:25
Ayşe Kara

Ayşe Kara

Arkadaşımın tavsiyesi ile Yiğit bey ve ekibiyle tanıştım. Hem kendim hem de 5 yaşındaki kızımın tedavilerini yaptılar. İyi bir hekim olmasının yanında sakin ve beyefendi kişiliğiyle hastalarına güven veriyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Tavsiye ediyorum...

2023:11:25 11:30:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı