Black Style Butik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Black Style Butik

Black Style Butik, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilmektedir. Mağaza, son moda trendlerini takip ederek müşterilerine kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Black Style Butik, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Moda trendlerini yakından takip eden ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli ve şık giyim ürünleri
Black Style Butik, müşterilerine moda dünyasının en yeni trendlerini uygun fiyatlarla sunarak fark yaratmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Alışveriş deneyiminizi Black Style Butik farkıyla yaşamak için mağazamıza bekleriz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Black Style Butik Yorumlar - 1

user149529

Antalya Black Style Butik Giyim Mağazası'nda harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Mağazada çok şık ve kaliteli ürünler bulunuyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

16 Nisan 2024
hande karasac

hande karasac

Tüm ürünleri inanılmaz kaliteli. Aldığım her ürünü severek kullanıyorum. Sürekli yeni trend ürünler mevcut. İşletme sahibi çok cana yakın.

2022:03:29 18:43:42
Keziban Akdağ

Keziban Akdağ

Birbirinden şık kıyafetlerin hatta aksesuarların da olduğu güzel bir butik sahibinin de güzel ilgisinden dolayı sık sık uğradığımız vazgeçilmez adresimiz oldu.

2022:03:29 21:28:36
Levent Budak

Levent Budak

Çok güzel ürünler var gerçekten eşime alışveriş yaptım butik sahibi çok yardımcı oldu ve eşim ürünlerden çok memnun kaldı teşekkürler

2022:03:29 18:54:57
Gökay İncetürkmen

Gökay İncetürkmen

Çok güzel bir butik . Kız arkadaşıma birçok ürün aldım . Çok güzel ürünler var tavsiye ederim .

2022:03:29 18:46:46
Hacer Karasac

Hacer Karasac

Ürünler cok kaliteli alışveriş yapmayı çok seven biri olarak herkese şiddetle tavsiye ediyorum..

2022:03:30 13:18:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı