Varsak Mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya Varsak Mezarlığı

Varsak Mezarlığı, Antalya şehrinde bulunan bir mezarlık alanıdır. 1960 yılında hizmete açılan mezarlık, şehirdeki en eski ve en büyük mezarlık alanlarından biridir. Varsak Mezarlığı, şehir merkezine yakın konumuyla ve geniş alanıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat politikası mezarlık alanında yer alan mezar yeri büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Mezarlık yönetimi, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş alanı ve yeşil peyzajıyla huzurlu bir ortam sunar.
  • Modern mezarlık tesisleri ve bakımı yapılmış mezar alanları bulunmaktadır.
  • 24 saat güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.
Varsak Mezarlığı, sevdiklerinizi huzurlu bir ortamda sonsuza kadar anmanız için ideal bir mezarlık alanıdır. Modern tesisleri ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir mezarlık olma özelliğine sahiptir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Varsak Mezarlığı Yorumlar - 1

user149161

Antalya Varsak Mezarlığı, oldukça bakımlı ve düzenli bir mezarlık. Burada sevdiklerinizi ziyaret ederken huzurlu bir ortamda bulunabilirsiniz. Mezar taşlarına verilen özen ve çevrenin temizliği dikkat çekici. Ancak bazı mezarların bakımsız olduğu da gözlemlenebiliyor. Genel olarak sessiz ve sakin bir atmosfere sahip olan mezarlık, ziyaretçilerine saygılı bir ortam sunuyor.

15 Nisan 2024
İsmet DADAS

İsmet DADAS

Rabbim Rahmet eylesin inşallah...Mezarlik dolu ama oldukça temiz ve bakımlı . Özellikle yesillikler icinde olmasi daha bir güzel..

2022:09:06 01:59:39
özgür Aydemir

özgür Aydemir

ÖZGÜR AYDEMİR EMLAK,

2021:12:13 19:42:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı