Varsak Merkez Mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Varsak Merkez Mezarlığı

Antalya Varsak Merkez Mezarlığı, Antalya şehrinde bulunan önemli bir mezarlık alanıdır. Mezarlık, şehirdeki önemli bir dinlenme ve anma yeri olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Varsak Merkez Mezarlığı, Antalya'nın Varsak semtinde bulunmaktadır. Tarihi ve kültürel öneme sahip olan mezarlık, yıllardır Antalya halkına hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık alanı için belirlenen fiyatlar oldukça uygun ve şeffaf bir şekilde belirlenmiştir.
  • Mezarlık hizmetleri için farklı fiyat seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve düzenli bir mezarlık alanı
  • Çeşitli mezarlık hizmetleri sunulmaktadır
  • Huzurlu ve sakin bir ortam
Antalya Varsak Merkez Mezarlığı, sevdiklerinizi huzurlu bir ortamda anmanız için ideal bir mekan sunmaktadır. Modern ve düzenli yapısıyla dikkat çeken mezarlık, uygun fiyat politikasıyla da tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez Varsak Merkez Mezarlığı Yorumlar - 1

user148832

Antalya Varsak Merkez Mezarlığı, oldukça düzenli ve bakımlı bir mezarlık. Burada sevdiklerinizi huzur içinde ziyaret edebilirsiniz. Temizlik konusunda da gayet titiz bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Ancak mezarlık girişindeki tabelaların biraz daha belirgin olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak güzel bir mezarlık.

15 Nisan 2024
Hakan Uzun

Hakan Uzun

Eski bir mezarlık. Neredeyse dolmak üzere. Bir arkadaşımın vefat eden çocuğunun kabri burada. Allah rahmet etsin. Burada insan faniliğini fark ediyor. Mezar taşlarının yazılarını okuyorsun ve anlıyorsun ki ömür bir an gibi. Kimi 80 yıl yaşamış, kimi 1yıl kimi 1ay kimi 1gün. Ama hepsi şimdi burada, toprağın altında. Ve birde mütevazı olmak lazım , kibirli olmamak. Yaşarkende , ölüncede. Bazı kabirleri çok yükseltmişler ve gösterişli yapmışlar. Bir müslümanın kabri sade olmalı. Cümle ölmüşlerimizin ruhu şâd , makamları cennet olsun. El-fatiha.

2019:01:11 14:30:36
Ahmet Mücteba KUŞÇU

Ahmet Mücteba KUŞÇU

Asri Mezarlık olması lazım dolmak üzere

2019:07:23 22:20:53
Ümit Kaya

Ümit Kaya

Allah rahmet eylesin

2021:05:28 20:26:39
Ugur Yüksek

Ugur Yüksek

Dunyada gocen mezari

2021:09:27 21:52:13
Apdullah Çetin

Apdullah Çetin

2019:06:13 00:00:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı