Car Wax Seramik Kaplama Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Antalya Car Wax Seramik Kaplama Antalya

Antalya Car Wax Seramik Kaplama Antalya, Antalya şehrinde araçlarınızın korunması ve parlaklığının uzun süre korunması için hizmet veren bir kuruluştur.

Tarihçe

Antalya Car Wax Seramik Kaplama Antalya, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aracınızın modeline ve ihtiyacına göre değişen uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler kullanılarak yapılan işlemler

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Antalya Car Wax Seramik Kaplama Antalya'yı tercih etmeniz için aracınızın uzun süre parlaklığını koruması ve kaliteli hizmet almanızı sağlaması gibi birçok neden bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez Car Wax Seramik Kaplama Antalya Yorumlar - 1

user148671

Antalya Car Wax Seramik Kaplama ve Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Arabamın parlaklığı ve temizliği inanılmaz derecede arttı. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Bora

Bora

Kesinlikle arabanızı teslim etmeyin. Arabaya sadece su tutup geçmişler. Bazı yerlere su bile değmemiş. İçini temizlememişler sadece ıslatmışlar. Bebeğimin ayak izleri olduğu gibi kapıda duruyor. 300 lira kesinlikle vermeyin

2023:12:15 13:24:21
ramazan tıktıklar

ramazan tıktıklar

Seramik kaplama ve kaput ppf yapıldı temiz olması için arabayı 1 gün bıraktım kusurlarını gösterdim hepsi düzelir dediler ertesi gün arabayı aldığımda kusurları aynı şekilde duruyordu aradım tekrar getirin dediler götürdüm akşam tekrar aldım fakat geçer dedikleri kusurlar duruyordu yüzeysel işlem yapıyorlar detaylı temiz işçilik kesinlikle yok tek güzel yanı arayınca getirin bakalım diyorlar yorumları okumama rağmen güvenmek istedim fakat erasta carvaxsa işlem yaptırdığım için KESİNLİKLE PİŞMANIM arabanızı iyi işçilik yapan yerlere güvendiğiniz yerlere teslim etmelisiniz.

2024:01:08 07:05:32
Anıl KORKMAZ

Anıl KORKMAZ

Aracımı yıkama için teslim ettim 1 saat içinde geri vericeğiz dediler ve kısa süre içinde teslim edecekleri için mutlu oldum. Ama gün yüzüne çıkınca araba1.paspas altları tozlu kalmış2.camlar silinmemiş3. Yağmur kalıntıları duruyor4. Rica edip extra parlak olsun dedim hiç bi farklılık göremedik.

2023:10:02 06:15:29
Adnan Doqar

Adnan Doqar

Kirli verdiğimiz aracımızı kirli ve çizik olarak geri aldık. İlgi ve alakasızlıklarından dolayı çok teşekkür ederiz. Verilen fiyata alınan hizmetin hiç bir alakası yok. Seramik şampuan takviyeli hali ektedir.

2023:06:24 11:47:37
Uzman Dr. Levent Karagöz

Uzman Dr. Levent Karagöz

Aracı yetersiz temizlemişler. Gösterdiğimiz kirli yere bile binbir mazeret üretiyorlar. Hiç tavsiye etmiyorum. Aynanın altının fotoğrafını koyuyorum. Yorum sizin

2023:12:13 14:05:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı